De bedste opskrifter

Spicy Cranberry Cream Cheese Wontons

Spicy Cranberry Cream Cheese Wontons

En perfekt anvendelse til den lille smule resterende tranebærsauce. Steg det op i disse lækre, krydrede wontons!MERE +MINDRE-

Opdateret 24. april 2017

8

oz flødeost, blødgjort

2

jalapeños, frøet og hakket

3

liter vegetabilsk olie til stegning

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm stegningsolie til 350 ° F. Hæld lidt vand i en skål til befugtning af wontons.

 • 2

  Arbejd med en wonton ad gangen, tilsæt ca. en teskefuld tranebærsauce og top med en lille klat flødeost. Drys på lidt hakket jalapeno.

 • 3

  Fugt wonton rundt om kanterne og krymp kanterne op. Træn enhver luft i wonton, når du krymper dem. Forsegl wonton tæt og gentag med alle wontons.

 • 4

  Steg wontons i portioner på 6-8 i 3-4 minutter, indtil de er gyldenbrune.

 • 5

  Tøm wontons på nogle papirhåndklæder og server, mens det er varmt.

Ekspert tip

 • Du kan bruge enhver form for restsovs eller gelé i disse wontons. De er meget fleksible og lækre med et hvilket som helst antal smagskombinationer. Bliv kreativ!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • For at få en sjov og festlig festplade, lav disse tranebær wontons! Lad mig beskrive, hvad der sker med mig hvert eneste år (og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste). Jeg har en slags lækker sauce, jeg har lavet til feriemåltidet, normalt tranebær, og når lækkerheden er forbi, er jeg tilbage med en lille smule af det. Det er næppe nok til at servere igen, men det er ikke at sige det kan ikke genbruges! Disse små stegte appetitvækkere er den perfekte måde at bruge en lille, resterende mængde sauce på. Faktisk er de så gode, at det sandsynligvis er værd at lave noget ekstra (eller åbne en anden krukke eller dåse) bare til denne opskrift! Jeg kan godt lide at lave en hjemmelavet tranebærsauce fyldt med appelsinskal og krydderier, men denne opskrift ville være lige så god med dåseversioner. Naturligvis er de bedst, mens de stadig er varme, så få dem, mens de er varme! Disse er SÅ gode og en perfekt brug til enhver smule restsauce eller syltetøj, du måtte have.

Se videoen: How to make PANDA EXPRESS CREAM CHEESE WONTONS (September 2020).