De bedste opskrifter

Kartoffelstreng indpakket rejer

Kartoffelstreng indpakket rejer

Til passionsfrugtsauce:

Saft fra 2 passionsfrugter

1

rød chili peber, fint terninger

Til indpakket rejer:

1/2

kop Guldmedalje ™ Mel til alle formål

1

hvid kartoffel, skåret i meget fine strenge

Skjul billeder

 • 1

  Til passionsfrugtsauce: I en lille gryde kombineres passion og appelsinsaft med honningen. Reducer til sirup, indtil halvdelen af ​​blandingen eller mindre er kogt ned. Krydder med salt og tilsæt hakket chili. Tilsæt olivenolie, omrør godt. Sæt saucen til side og hold den varm.

 • 2

  Til den indpakkede reje: Rens og udtøm rejerne og lad halen være. Sæt med salt og peber.

 • 3

  Coat hver med mel og senere med det piskede æg. Pak hver reje med forskellige strenge kartoffel for at dække det helt. Kartoffelskiverne skal gennemblødes i koldt vand for at fjerne stivelsen og derefter tørres meget godt, så olien ikke sprøjter, når du tilsætter rejer.

 • 4

  Varm vegetabilsk olie i en stegepande over medium varme og steg rejerne pakket i kartoffel, indtil de er let gyldne. Overfør til en plade foret med papirhåndklæde for at absorbere enhver olie.

 • 5

  Arranger rejer på to plader og ledsag med passionsfrugtsauce. Drys med purløg inden servering.

Ekspert tip

 • I stedet for kartoffel kan du bruge søde kartofler eller kogt quinoa.
 • Hvis du ikke kan finde passionsfrugt, skal du bruge appelsinjuice med citronsaft.
 • En krydret marmelade kunne også fungere som en sauce til rejerne.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Fisk og skaldyr er let at tilberede og er altid et efterspurgt emne på bordet, især når det er pakket i sprøde kartoffelstrenge, som det er tilfældet i denne rejeopskrift. Brug en japansk mandolin til at skære kartoflerne i supertynde strenge. De er plastik og koster ikke så meget som andre mandoliner, selvom bladene er utroligt skarpe og kan skære grøntsager, frugter og nødder i strimler eller strimler af forskellig tykkelse. Når du har ladet kartoffelstikkene trække et stykke tid i koldt vand, skal du sørge for at skifte vand et par gange for at fjerne stivelsen. Tøm strengene grundigt, inden de steges, for at forhindre fedt i at sprøjte, hvilket kan være farligt. Da kartoflerne er skåret i tynde strenge, koges rejerne op i løbet af få minutter og er sprøde på ydersiden. Når du steger dem, vil du bemærke, at rejerne bliver rosenrøde. Dette betyder, at de er klar, og da du ikke ønsker at brænde kartoflen, er der ingen risiko for at tilberede rejerne. Det er et system, der altid vil resultere i perfekt rejer; Jeg anbefaler bare ikke at stege dem på forhånd, men kog dem snarere op et par minutter før servering for at nyde den friske tekstur af hver mundfuld. Sausen skal allerede være tilberedt, når du begynder at lave rejerne, da de koger hurtigt op, og du ikke vil vente på, at frugtsaften reduceres. Du kan endda lave saucen en dag i forvejen for at genopvarme et par minutter før servering. For at øge fordelene ved enhver rejeopskrift skal du marinere dem med en fed hakket hvidløg, nogle dråber citronsaft, salt og peber. Senere skal du fortsætte med resten af ​​opskriften.

Se videoen: Danish Open-faced Potato Seafood Sandwich Smørrebrød med Kartoffel, Rejer, Laks og Rogn (September 2020).