De bedste opskrifter

Rejer og korn

Rejer og korn

Disse er ikke din mors grus. Spis dem, og lad mig det vide.MERE +MINDRE-

2

skiver bacon, skåret i små bidder

1

pund rejer, skrællet og deveined

1

spiseskefuld røget paprika

1

spiseskefuld tørret oregano og timian (i alt)

1/2

hvidløg, skåret tyndt

2

spiseskefulde tomatpuré

1

(14,5 oz) kan ternede tomater i deres saft

1

kop hurtigkogegryn

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Kast rejerne med paprika og tørrede urter. Sæt til side.

 • 2

  Kog bacon i en medium stegepande over medium varme, indtil den er sprød. Fjern bacon fra panden, og sæt den til side, og lad baconfedtet være i panden.

 • 3

  Til panden tilsæt rejer. Sær på den ene side i 2 minutter. Vend og sear 30 sekunder mere til et minut. Fjern fra gryden, læg den til side og dæk.

 • 4

  Tilbage i gryden, tilsæt løgene. Sauter i baconfedtet, indtil det begynder at blødgøre, 4 minutter. Tilsæt hvidløg og blomstr 30 sekunder. Tilsæt tomatpastaen i gryden og karameliser på et sted i 30 sekunder. Kast derefter med løgene og hvidløg til pels.

 • 5

  Tilsæt tomaterne i tern og 1/4 kop vand i panden. Sæt med salt og peber, dæk og lad det simre på mellemlangt, mens du får kornet i gang.

 • 6

  Kog 3 kopper vand. Tilsæt kornet og sænk varmen. Dæk til cremet, visp lejlighedsvis. Tilsæt smørret, når det er cremet.

 • 7

  Til sidst tilsættes den varme sauce til tomaterne og rør for at kombinere.

 • 8

  Server gryn med et par rejer og en god skefuld sauce. Pynt med persille, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hej, gæt hvad! Grits er ikke grov.

  Jeg plejede at tænke på gryn som en slimet sjusket sydlig morgenmad, som jeg skulle dele med en alligator. Og jeg er fra syd! Nå, ikke DEEP DEEP South, men Arkansas. Tæt på.

  Jeg har selvfølgelig haft polenta gazillion gange, men grits. åh GRITS. De er lavet af majs og / eller hominy, så de har disse rustikke masa-y-toner, der får bagsiden af ​​halsen til at slappe af og tænde røgelse.

  Og så når du toper det smukke rod (med smør i det, yessss) med brændt paprika rejer og en dryp eller 35 af denne rige tomatsauce med løg og hvidløg? OG SPRINKLED BACON?

  Dræber.

  Mig.

  Blidt.

  Jeg flytter ind med alligatorerne. Jeg er ligeglad.

  Ligner mange ting, men det er ikke noget at gøre. Rejer, korn, tomater, smør, bacon, løg, hvidløg, varm sauce, paprika, tørrede urter, tomatpasta, ja ja ja.

  Fortsæt og smid rejerne sammen med paprika og tørrede urter.

  Få din bacon gengivet. Fjern fra gryden og læg den til side. Og måske smag en baconbit til, ved du, sørg for, at den smager rigtigt.

  Tilsæt rejer i gryden og sår sear. Intet i livet er smukkere.

  Når du har fjernet rejerne, skal du tilføje løg og hvidløg og tomatpasta og få det hele overtrukket og perfekt karamelliseret. Jeg kan næppe trække vejret bare ved at huske dette.

  I gang tomaterne, med en smule vand. Simre simre. Mens dette foregår, skal du tilberede dine gryn. Hvilket er SÅ let. Så let, at jeg glemte at fotografere det, fordi jeg havde hovedet over stegepanden og nød et dejligt tomatdampbad.

  Kornene koges hurtigt i noget kogende vand i ca. 5 minutter. Så smider du lidt smør ind, og alle muligheder i livet åbner sig.

  Et strejf af varm sauce går i tomaterne, sidste sekund. Hvilket vil regere.

  Og så serverer du grynene med så meget eller så lidt rejer, du vil, en dejlig skefuld tomatsauce og en god drys af den reserverede bacon. Det vil sige, hvis du ikke har spist det hele nu. Hvilket var mig. Måske.

  Aaaaand, du har dette.

  Og dette.

  Det kan være nødvendigt at jeg tjekker hele denne "ikke at kunne trække vejret" ting.

  Flere Grits Opskrifter

  Chili Grits Opskrift
  Opskrift på pølser og ostegryn
  Cheesy Grits Opskrift

  Det tætteste Bev nogensinde kommer til en alligator, er hvis hun skulle bære alligator-hudsko. Og selv den idé giver hende nældefeber. For flere musings, besøg hendes blog Bev Cooks og hendes Tablespoon-profil.

Se videoen: Traditional kimchi recipe Tongbaechu-kimchi: 통배추김치 (September 2020).