Usædvanlige opskrifter

Rocky Road Brownie Vafler

Rocky Road Brownie Vafler

En yndlings morgenmad blev til en dekadent dessert. Ja tak!MERE +MINDRE-

Opdateret 23. november 2014

1

æske Betty Crocker ™ fudge brownie mix (13x9 familie størrelse)

3

hele æg (kaldes på kassen til kagelignende brownies)

1/4

kop vand (kaldes på kassen)

2/3

kop vegetabilsk olie (kaldes på kassen)

1/3

kop hakkede nødder (valnødder, mandler eller pekannødder)

1/3

kop mini skumfiduser

8

teskefulde chokoladeis sirup (til pynt)

1

kop marshmallow creme (til pynt)

1

kop ekstra nødder og mini marshmallows (til pynt)

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål omrøres brownie-blandingen, 3 æg, vand og vegetabilsk olie, indtil den er glat. Tilsæt 1/3 kop nødder og 1/3 kop mini-marshmallows til dejen og rør til jævnt fordelt.

 • 2

  Sprøjt de øverste og nederste plader af en vaffelmaskine med non-stick bagningsspray. Opvarmning til vaffelindstilling.

 • 3

  Hæld dej på vaffelmaskine, og sænk låget. Kog indtil bagt hele vejen igennem. Fjern forsigtigt til køleskab og kog de resterende vafler.

 • 4

  For at servere skal du stable 2 eller 3 vafler og sprede marshmallow creme mellem lagene. Pynt toppen med chokoladesauce, nødder og mini marshmallows. Serveres med is, hvis det ønskes. (Bemærk: Kan også serveres en vaffel ad gangen i stedet for at stable dem.)

Ekspert tip

 • Drys chokoladesauce i et zig-zag-mønster på tallerkener, inden du tilføjer vafler til en super let restaurantværdig præsentation!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En af mine yndlingssmag af is er Rocky Road.

  Jeg mener, chokoladeis med bonus af nødder og skumfiduser ...? Tilmeld mig! Da jeg elsker at lave dessert til morgenmadsmad, spurgte jeg: Hvorfor ikke Rocky Road Brownie Waffles?

  Jeg har set flere mennesker lave vafler ved hjælp af brownie-mix og tænkte: "Hvor genialt ... brownies på få minutter - og bedre endnu, du kommer til at starte din fridag med dessert!"

  Brownien er blød, når den er færdig med at lave mad, og jeg finder ud af, at løft med en gaffel og derefter lægge en bred spatel nedenunder virkelig hjælper med at få dem løs. Derefter skal du bare skubbe dem på en tallerken. Dukk op med flødeskum, chokoladesauce, ekstra nødder og ekstra skumfiduser, og du har dig selv en lækker morgenmad.

  For at lave vaflerne skal du først samle dine ingredienser. Rør derefter brownie-blandingen, æg og olie i piskeris i en stor skål lige indtil glat.

  Fold marshmallows og nødder ind.

  Varm vaffeljern op. Spray bagespray for at belægge vaffelpladerne.

  Hæld dej i vaffelmaskine, og luk låget.

  Bages indtil kogt, normalt når dampen stopper. Fjern vaffel forsigtigt. De har tendens til at være bløde. Gentag med resterende dej.

  For at servere skal du stable 2 eller 3 vafler og sprede marshmallow creme mellem lagene. Pynt toppen med chokoladesauce, nødder og mini marshmallows.

  Serveres med is, hvis det ønskes. Drys chokoladesauce i et zig-zag-mønster på tallerkener, inden du tilføjer vafler til en super let restaurantværdig præsentation!

Se videoen: Aula 65 - Rocky Road Brownie Como fazer um Brownie PERFEITO!. Cansei de Ser Chef (September 2020).