Seneste opskrifter

Spaghetti Tacos

Spaghetti Tacos

Børn elsker disse! Køkkenbøjningsopskriften er inspireret af Nickelodeon-serien "iCarly." (foto af Flickr-bruger Jesspantsphoto)MERE +MINDRE-

Opdateret 12. februar 2018

1

kasse Old El Paso ™ taco skaller (12)

1

pund oksekød eller svinekød eller veggie smuldrer

1

jar muir glen ™ økologisk pastasauce

1

krukke Old El Paso ™ taco sauce

jalapeño (valgfri, for at tilføje krydderi / hotness)

Skjul billeder

 • 1

  Kog pastaen og skaller efter anvisningerne på kassen.

 • 2

  Kog kød ELLER veggie smuldrer i en gryde på komfuret på medium varme, indtil den er færdig. Tøm fedtet med kød, og vend det tilbage til brænderen.

 • 3

  Tilsæt 1/2 pakken med tacokrydderier og rør.

 • 4

  Tilsæt speghetti sauce langsomt, indtil kødet eller det kødlignende produkt er tykt og klæbrig. Du behøver ikke at tilføje al sauce - gem den for at lave flere tacos senere.

 • 5

  Når pastaen er færdig og drænet, tilsæt varm sauce efter smag og kast den med koriander.

 • 6

  Anbring kød / veggie-blandingen i taco-skallen, og tilsæt derefter den krydrede pasta. Top med et par jalapeño, så er du færdig!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du hørte det rigtigt, spaghetti tacos. Den skarpe skål, der stammer fra en populær teen-serie, er faktisk ret velsmagende i det virkelige liv. Når du tænker over det, er det fornuftigt, at alles to foretrukne weeknight-måltider, dvs. tacos og spaghetti, kunne komme sammen for at lave en skør-god middag, selv voksne ikke kan benægte. De kontrasterende strukturer af ømme spaghetti-nudler og sprøde tacoskaller glæder sig, mens det salte, godt krydret kød er så tilfredsstillende. Teknisk er vi ikke sikre på, om dette er mexicansk spaghetti eller italienske tacos. Det eneste rigtige spørgsmål er, er du klar til at gøre dit barns middagsdrømme til virkelighed?

Se videoen: Wie schmecken Spaghetti Tacos aus iCarly? (September 2020).