Traditionelle opskrifter

Hurtigt Cranberry Walnut Bran Brød

Hurtigt Cranberry Walnut Bran Brød

Et solidt (og relativt sundt!) Hurtigt brød, perfekt til morgenmad Nytårsdag morgen.MERE +MINDRE-

1

kop meget varmt vand (nær kogende)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. I en lille skål kombineres tranebær og varmt vand. Lad sidde ca. 5 minutter, mens du forbereder resten af ​​dejen.

 • 2

  I skålen med en stativblander kombineres æg og brunt sukker.

 • 3

  Når du er cremet, tilsæt 1/2 kop af hele hvedemel, bagepulver og bagepulver.

 • 4

  Tilsæt i tranebær-vand-blanding med resten af ​​hvedemel, klid og vanilje.

 • 5

  Kombiner og tilsæt hakkede valnødder til blandingen.

 • 6

  Hæld dej i en let smurt brødform. Bag ca. 40-45 minutter, eller indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud.

 • 7

  Lad det afkøle helt på et stativ inden udskæring.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du nogensinde er på udkig efter den mest smagfulde, hjerteligste, sundeste og nemmeste opskrift på Cranberry Walnut Bran Quick Bread (jeg kan ikke generalisere for meget her), er det den. Denne opskrift var oprindeligt beregnet til at være noget andet. Det sker meget, ikke? Du har til hensigt at lave vafler, og du ender med at lave crepes. Eller din gulerodssuppe bliver til delt ærtesuppe med skinke og hakkede gulerødder. Og nogle gange bliver din plan om at lave en detaljeret hjemmelavet bøf-og-kartoffel-middag til en fastfood-burger-og-fries-løbet. Vi kan ikke hjælpe disse ting - de sker bare. Da jeg oprettede denne opskrift, vidste jeg, at jeg ville have den smagfuld, men relativt sund. Jeg havde en stor pose klid i mit køleskab og ventede på at blive brugt. Jeg havde også en pose fyldt med tørrede tranebær og en beholder med hakkede valnødder. Jeg ville ikke udelade nogen, så jeg brugte dem alle. Og resultatet er spektakulært! Dette hurtige brød ødelægger ikke noget. Det er ikke det svampigste, letteste hurtige brød, du nogensinde har haft. Det har mere en frugtkagelignende konsistens, men for dem, der er modvillige i frugtkage, kan jeg love dig, at det ikke smager noget lignende. Min mand siger, at dette brød smager meget som - ingen vittighed - is. Jeg må indrømme, at jeg ikke fandt den smag, da jeg prøvede det, men måske vil du. Det, jeg smagte, var en stor blanding af sødme, nuttiness og et strejf af den fantastiske havregrynlignende klidssmag. Tranebærvalnødskli Quick Bread er et perfekt lækkert og meget fyldt morgenbrød og passer godt til flødeost, der er skåret ovenpå eller af sig selv som en eftermiddagsmatbit. Heck, det kan endda hjælpe med at helbrede den morgen-efter-følelse på nytårsdag. Hvem ved - hvis det smager som is, kan dette brød sandsynligvis også gøre alle mulige andre vidundere.

Se videoen: Breakfast bread with walnut, raisin, almond and cranberries (September 2020).