Traditionelle opskrifter

Køn afslører cupcakes

Køn afslører cupcakes

Køn afslører parter er alle raseri. Tag en bid for at se, om påfyldningen er blå eller lyserød, der repræsenterer en dreng eller en pige.MERE +MINDRE-

1

(15,4 ounce) Betty Crocker ™ FUN da-Middles ™ chokolade cupcake blanding med cremet vanillefyld (og vand, olie og æg kræves på pakken)

Rød eller blå madfarve

1/2

kop halvsød chokoladechips

Lyserøde og blå sutter i plast og babystøvler i plast (valgfrit)

Betty Crocker ™ Rich & Creamy vaniljefrostning (valgfri)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F, og rør en cupcake-pande med 12 cupcake-liners.

 • 2

  Tag den cremede vaniljefyldning og læg den i en lille skål. Tilsæt 1-2 dråber rød (til en pige) eller blå (til en dreng) madfarve og bland godt. Anbring farvet fyld i en lille Ziploc-pose og forsegl.

 • 3

  Lav cupcake dej i henhold til pakkens anvisninger. Fyld hver cupcake-liner 1/3 af vejen med dej.

 • 4

  Skær hjørnet af din taske, der holder påfyldningen og rørpåfyldningen (ca. en spiseskefuld) i midten af ​​hver cupcake, og sørg for ikke at røre siderne. Dæk fyldet med den resterende cupcake dej.

 • 5

  Bages i 20-25 minutter og lad afkøle.

 • 6

  Mens cupcakes afkøles, skal du forberede chokolade ganache frosting. Varm fløden i en mikrobølgeovn i en lille skål i et minut. Anbring chokoladechips i en lille skål, og hæld den varme fløde over chokoladechipsen, så den sidder et minut for at smelte. Rør cremen og chokoladen sammen. Vær tålmodig, det vil tage et stykke tid at indarbejde det. Når det er fuldt blandet og glat, er det afsat for at lade det køle af i mindst fem minutter. Chokoladen bliver tykkere, når den sidder.

 • 7

  Når cupcakes er kølige, dyppes toppen af ​​hver cupcake i ganache og lad ganache sætte sig. Du kan fremskynde processen ved at placere dem i køleskabet.

 • 8

  Når cupcakes er sat, pynt med blå og lyserøde babygenstande som plastik sutter eller støvler.

 • 9

  Det kan være en god idé at dekorere nogle af cupcakes med spørgsmålstegn. For at gøre dette skal du bare placere vaniljefrostingen i en Ziploc-pose og afskære hjørnet. Rør et spørgsmålstegn.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne opskrift beviser, at en imponerende chokolade-ganache kan være lige så let som at blande fløde med smeltet chokoladechips og derefter lade den lækre blanding køle af og blive tykkere lidt. Du finder ud af, at det også er overraskende let at fylde dine cupcakes med frosting, og om frostingen er blå eller lyserød, vil dine gæster være mere end tilfredse med øm chokoladekage og cremet chokolade-ganache. En særlig meddelelse fortjener en særlig godbid, og vi kan ikke tænke på en mere velsmagende måde at afgive en erklæring på end med disse køn afslører cupcakes. Men du har naturligvis heller ikke brug for en særlig lejlighed til at lave cupcakes! Tjek vores andre cupcake kreationer. De er lette nok til at lave en hvilken som helst ugedag.

Se videoen: Carrot Cupcakes with Cream Cheese Icing- Everyday Food with Sarah Carey (September 2020).