Nye opskrifter

Langsomt kogekål og kyllingefettuccine Alfredo

Langsomt kogekål og kyllingefettuccine Alfredo

Middag bliver ikke lettere eller mere osteagtig! En cremet, dekadent kylling Alfredo med grønkål, der er lavet i langsom komfur. Kun 10 minutter at forberede og sikker på at være en familie favorit!MERE +MINDRE-

1 1/4

lb udbenede, skinnefri kyllingebryst, skåret i bitstykker

1

krukke (16 oz) tilberedt Alfredo sauce

12

oz kale, stammet og skåret i 1-tommer bånd

1/2

teskefuld knust rød peberflager

Frisk revet parmesanost til servering

Skjul billeder

  • 1

    I bunden af ​​en langsom komfur på 4 til 6 liter, rør kyllingestykker, Alfredo sauce, grønkål og knuste rød peberflager sammen. Dæk og kog indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten, 2 til 3 timer på høj eller 5 til 6 timer på lav (timing varierer afhængigt af størrelsen og kraften på din langsom komfur).

  • 2

    Når du er klar til servering, skal du tilberede fettuccini i henhold til pakkevejledningen. Afløb pasta, rør derefter straks ind i kyllingens Alfredo-blanding. Serveres varm, toppet med parmesanost.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
570
Kalorier fra fedt
270
% Daglig værdi
Total fed
30 g
46%
Mættet fedt
16g
80%
Transfedt
1 g
Kolesterol
170 mg
56%
Natrium
600 mg
25%
Kalium
550 mg
16%
Samlet kulhydrat
42 g
14%
Kostfibre
3g
14%
Sukker
3g
Protein
33g
A-vitamin
130%
130%
C-vitamin
60%
60%
Calcium
25%
25%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Denne rige italienske fest er bare en langsom komfur væk. I mellemskolen var middag på min yndlings italienske restaurant min definition af en drømmeaften i byen: ubegrænset brød, potentialet til at fange "Happy Birthday" sunget opera-stil og det bedste af alt, en kæmpe skål med kylling Alfredo helt for mig selv. Det var alt hvad alt det 11-årige jeg kunne ønske mig i livet. Selvom jeg ikke har været tilbage til den italienske restaurant i årevis, kan mit indre barn stadig nyde tilfredsheden med min egen personlige tallerken med cremet, dekadent kylling Alfredo, takket være nutidens let version med langsom komfur! Jeg brugte Alfredo-sauce med krukke for at holde tingene super hurtige og lette. Hakket kale giver noget meget tiltrængt grønt (en tilføjelse, som min præ-teen-selv ikke ville have værdsat, men mine mere fornuftige voksne sider anerkender det som vigtigt for enhver middag, endda en overbærende) og en knivspids knuste rød peberflagspark op smagen. Du er velkommen til at tilføje mere eller mindre, der passer til din smag. Det kan ikke være lettere at lave denne ret. Rør simpelthen sauce, kylling, grønkål og rød peber sammen i langsom komfur, dæk og tryk på go. Det er ikke nødvendigt med nogen forudstegning af nogen ingrediens. Alfredo-saucen gør kyllingen smagfuld og saftig, og kålen bliver øm, når maden koges. Når du er klar til at servere, kog op en gryde pasta, rør nudlerne lige ind i langsomt komfur sammen med saucen og voila ! En fin italiensk fest leveret til dit bord. Operasang er valgfri, men opmuntres.

Se videoen: PASTA AL LIMONE pasta with lemon and butter (September 2020).