De bedste opskrifter

Hjemmelavede Salisbury steaks

Hjemmelavede Salisbury steaks

Klassisk tv-middagsbøf, hjemmelavet stil. Det hele er yums.MERE +MINDRE-

Opdateret 17. november 2014

Lav med

Progresso brødkrummer

8

ounce skiver svampe

TIL BØNNEN -

1/3

kop Progresso ™ italienske brødkrummer

1 1/2

teskefulde tørmalet sennep

1/2

teskefuld balsamico

Salt og peber efter smag

FOR GRAVYEN -

2

kopper oksekød bouillon eller lager

1/2

teskefuld balsamico

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner skivet løg og svampe i en medium skål.

 • 2

  I en stor skål omrøres hakket oksekød, brødkrummer, malet sennep, oksekødsbouillon, ketchup, balsamicoeddike og salt og peber efter smag, indtil det er godt kombineret. Form blandingen i 4 aflange, flade bøffer.

 • 3

  Varm en stor (helst støbejern) stegepande over medium høj varme. Tilsæt smør for at smelte. Tilsæt patties og kog 10 til 15 minutter, vend dem lejlighedsvis, indtil de ikke længere er lyserøde i midten. Overfør patties til en tallerken; dræn overskydende fedt fra stegepanden.

 • 4

  Reducer varmen til medium. Tilsæt løg-svampe blanding og sauter 5 minutter, indtil blandingen er blød og løg er gyldenbrune. Tilsæt oksekød bouillon, ketchup og balsamicoeddike; røre.

 • 5

  Pisk majsstivelse ind for at tykne og reducere sovs. Når sovs er helt fortykket (ca. 5 minutter), skal du bøffer tilbage i gryden og ske sovs over toppen. Kog yderligere 2 til 3 minutter, indtil bøffer er opvarmet. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vinder, vinder, tv-middag!

  Spiste du tv-middage i opvæksten? De var min FAVE som barn. Jeg kunne ikke få nok af den hockeyspuck med salt godhed kendt som Salisbury-bøf sammen med en perfekt runde hjælp af kartoffelmos og en skefuld søde ærter. Åh, og glem ikke den gelélignende kirsebær “skomager”! SÅ YUM.

  Har jeg mistet dig endnu?

  Jeg håber ikke - for jeg er her for at fortælle dig, at det er muligt at lave din egen tv-middag derhjemme med færre funky ingredienser og meget mere smag. Sig hej til hjemmelavet Salisbury Steak, y'all!

  (Det siger hej tilbage.)

  Lad os lave bøf!

  Først skal du kombinere alle ingredienserne til bøf i en stor skål. Hvad gør bøf Salisbury-y, spørger du? Det kan være en magisk formel, eller det kan have noget at gøre med brødkrummer, tør sennep, balsamicoeddike og ketchup. Svært at sige.

  Form blandingen i fire aflange, flade bøffer, og kog dem i en godt smurt stegepande i et par minutter, indtil de ikke længere er lyserøde i midten. Du vil have en anstændig char på ydersiden, for når bøffer smelter sammen med den sovs, vi skal lave, gør det denne fantastiske crunchy / glazy tekstur på ydersiden af ​​bøffer, der ... ja, det lyder ganske groft, faktisk, men jeg lover dig, at det er OH-så-godt.

  ALTID skal du overføre den kogte bøf til en tallerken, dræne det overskydende fedt fra gryden og sauter nogle 'svampe og løg, indtil de er bløde og gyldenbrune.

  Tilsæt lidt oksekød bouillon, mere balsamico eddike og ketchup og en smule o 'majsstivelse for at gøre sovs. Mmmm, sovs. Jeg elsker det.

  Når sovs er blevet tykkere og reduceret, skal du tilføje bøffer tilbage til stegepanden og ske sovs over toppen (dette er når den fantastiske crunchy / glazy tekstur thang sker!). Lad bøferne ligge i stegepanden, indtil de er opvarmet igen.

  Til sidst server dem med nogle grønne bønner eller ærter og Betty Crocker's Ultimate Au Gratin Kartofler (SÅ meget mere velsmagende end mashies fra TV-boksen, hvis du spørger mig).

  Som jeg sagde, vinder, vinder tv-middag - åh, lad os bare spise allerede!

  Stephanie (alias Girl Versus Dough) kan ikke tale lige nu - hun er ved at svane dykke ned i den sovs. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Salisbury Steak w. Mushroom Gravy (September 2020).