Traditionelle opskrifter

Brændt hvidløg-hvid bønnedyp

Brændt hvidløg-hvid bønnedyp

Sund, glad dukkert med ristet hvidløg og cannellini bønner.MERE +MINDRE-

Olivenolie og havsalt til ristning

2

dåser (15 oz) Progresso ™ cannellini bønner

1/2

teskefuld italiensk krydderi

1

spiseskefuld balsamico

Salt og peber efter smag

Chips og grøntsager til neddypning

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 425 ° F. Skær den øverste tredjedel af et hoved hvidløg, dryp derefter med olivenolie og drys med havsalt. Dæk med folie og bag 50 minutter til 1 time, indtil den er blød og gyldenbrun.

 • 2

  Tøm cannellini bønner, reserver 1/2 kop væske. Skyl bønner, og overfør derefter til skålen på en fødevareprocessor.

 • 3

  Tilsæt ristet hvidløgsmasse, italiensk krydderurter, paprika, spidskommen og balsamico. Puls, tilsæt langsomt i væske, indtil blandingen er tyk og glat. Rør salt og peber efter smag.

 • 4

  Server dip med Cascadian Farm ™ frosne edamame bælg, kogte og mad skal smage Good ™ tortilla chips.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nogle festdyp er slet ikke nogen fest. De er enten for kedelige, for usunde, også godt, hyldestabile ... bare generelt blech. Du ved, du har været der - gumlet på en gulerod ved snackbordet og spekulerer på, om det er værd at risikere springet ned i en funky udseende dukkert. Gys. Men dette? Denne ristede hvidløgs-hvide bønnedyp? Det ændrer alt. Ikke kun er det godt for dig (og veganer, woop!), Ingredienslisten er enkel og ligetil, og smagen er åh-så-lækker. Det bliver helt det seje barn ved din næste shindig (har folk endda shindigs mere? Jeg ved ikke). Lad os få dippin '! Først skal du tørre dine ingredienser op. Vi har lækker ristet hvidløg (seriøst, hvis nogen kunne gøre denne duft til et lys, ville jeg være meget taknemmelig), Progresso cannellini hvide bønner, balsamico eddike og nogle krydderier. Glem ikke dypperne! Jeg elsker at bruge Cascadian Farm hele edamame til min dypning. Ohhoh og disse søde kartoffelsmag med mad skal også smage gode chips. Så godt. Server straks dip med begge på siden, og se festen / shindig blive meget mere fantastisk. Du er også velkommen til at plante i dipen. Det er cool.

Se videoen: Traditionel italiensk penne arrabiata. Stonemuse (September 2020).