Nye opskrifter

Morgenmadskål til en

Morgenmadskål til en

Selvom vi kalder det en morgenmadsskål, støtter vi fuldt ud at spise dette måltid når som helst på dagen. Denne fest-af-en-skål med søde kartofler, bacon, spinat og et frisk æg kan piskes sammen i sidste øjeblik til en hurtig og fyldende morgenmad, frokost eller middag.MERE +MINDRE-

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Varm en medium stegepande over medium varme. Tilsæt bacon og kog indtil det er gjort og sprød, ca. 6 minutter. Fjern fra gryden og læg på nogle papirhåndklæder for at opsuge fedtet. Tøm alt undtagen en spiseskefuld baconfedt. Når bacon er afkølet, skal du hugge det i smuldre.

 • 2

  Tilsæt den revne søde kartoffel i gryden og krydre med spidskommen, chilipulver og en knivspids salt og peber. Sauter kartoflerne, indtil de blødgør og er brunet på alle sider, ca. 8 minutter.

 • 3

  Flyt hashbrunerne til den ene side af gryden og tilsæt spinat til den anden halvdel. Kog for at visne, ca. 2 minutter.

 • 4

  I mellemtiden koges en lille gryde med vand. Tilsæt æg, dæk og kog i 6 minutter, hvilket resulterer i et blødkogt æg. Fjern med en skåret ske og skræl forsigtigt skallen under koldt rindende vand. Til en tykkere æggeblomme, tilsæt to minutter til tilberedningstiden. Til hårdkogt, kog i 10 til 12 minutter.

 • 5

  Arranger hashbrunerne i bunden af ​​en lille skål. Placer spinaten ovenpå efterfulgt af ægget, delt i halvdelen. Pynt med endnu en lille knivspids salt, sort peber, den smuldrede bacon og nogle revne basilikumblade.

Ekspert tip

 • Gem den anden halvdel af den strimlede søde kartoffel ved at opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: LILLE PER SKAL VÆRE MED I PARADISE HOTEL!? SJOVESTE GAME (September 2020).