Usædvanlige opskrifter

Cremet kalkun Tetrazzini

Cremet kalkun Tetrazzini

Syg af kalkun sandwich? Prøv denne cremede kalkuntetrazzini for at bruge den resterende kalkun og gør nok til at fodre alle dine husgæster.MERE +MINDRE-

4

kopper kogt kalkun (eller kylling)

1 2/3

kop revet parmesanost

1/2

kop terninger hvidløg

1

(16 ounce) pakke ubehandlet spaghetti

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt en 9X13 bageplade med madlavningsspray.

 • 2

  Kog en stor gryde med let saltet vand. Tilsæt spaghetti, og kog i 8 til 10 minutter eller indtil al dente. Dræne.

 • 3

  Mens pasta koger, smelt smør i en medium gryde over medium varme. Tilsæt løg, selleri og hvidløg og sauter i et minut.

 • 4

  Rør mel ind. Bland kylling bouillon og mælk i. Kog og rør, indtil blandingen koger. Rør ca. 1 1/3 kopper parmesanost ind, og tag den af ​​varmen.

 • 5

  Bland kylling bouillon blanding og kalkun med spaghetti og hæld i bagepladen. Top med resterende ost. Bages 35-40 minutter i den forvarmede ovn, indtil overfladen er let brunet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dine husmødre er gået, og du er tilbage til din normale rutine med tøjvask at lave og nok kalkun til at spise indtil jul. Så i stedet for at servere din familie endnu en kedelig kalkun sandwich, her er Creamy Turkey Tetrazzini til undsætning!

  Sidste år nægtede mine børn at spise Thanksgiving-middag, fordi de havde det for sjovt at lege med vores venner, som vi var vært for. Jeg slaver hele dagen bare for at få dem til at kaste et fuldstændig temperamentangreb og anmode om chokoladechips som deres måltid. Da vi havde selskab over, afvejede jeg mine odds og besluttede, at en behagelig samtale med de voksne opvejer at vinde kampen om mine børn, der spiser deres mad. Jeg ville gerne nyde i det mindste nogle af frugterne af mit arbejde!

  Jeg bukkede under og lod dem spise en tallerken fuld af chokoladechips til middag. Årets mor her, folk. Du vinder nogle, du mister nogle. Jeg sørgede for at tage et billede for at dokumentere det kaotiske øjeblik og gemme det til afpresning, når børnene er ældre. Da jeg lavede denne Creamy Turkey Tetrazzini et par dage senere, spiste de den op uden klage.

  Veggie Lovers Delight: Den gode ting ved denne skål er, at du kan smide de grøntsager, du tilfældigvis har ved hånden, ind. Broccoli, ærter, gulerødder, selleri, svampe - mulighederne er uendelige.

  Christy sluttede sig til Tablespoon-teamet for at dele sine opskrifter og inspirere sjov til familiens mad. Se hendes Tablespoon-medlemsprofil for fantastiske nye opskrifter!

Se videoen: Leftover Turkey Tettrazini (September 2020).