Seneste opskrifter

BBQ Chicken Pull-Apart Pizza

BBQ Chicken Pull-Apart Pizza

Denne lette boble-op-bag kombinerer alle de lækre smag af osteagtig BBQ-kyllingepizza.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. november 2018

2

dåser (11 oz.) Pillsbury ™ kølet fransk brød

4

kopper strimlet Colby-Jack ost

1 1/2

kopper strimlet rotisseriekylling

1/3

kop frisk hakket koriander (løst pakket)

4

forårsløg, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F. Åbn Pillsbury ™ dejpakke. Skær i 1/2-tommer tykke stykker, arranger stykker på tværs af bunden af ​​en godt smurt 9x13-tommer gryde.

  • 2

    Når bunden af ​​gryden er dækket med et lag, blandes kylling, grillsauce, koriander og forårsløg. Anbring kyllingeblandinger på toppen af ​​dejskiverne, indtil ca. halvdelen er brugt.

  • 3

    Top med ca. halvdelen af ​​den resterende ost, læg derefter den resterende dej på toppen. Tilsæt kyllinger med kylling til det øverste lag, drys med resterende ost. Bages i 28-32 minutter eller indtil gyldenbrun. Lad afkøle lidt inden servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
250
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
16%
Mættet fedt
6g
29%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
590 mg
24%
Kalium
115 mg
3%
Samlet kulhydrat
26 g
9%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
8 g
Protein
13g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
20%
20%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Der er nogle seriøst klassiske smag, der er værd at trække ud på hver Game Day shindig. Nachos og chili. Popcorn og Chex ™ Mix. Og selvfølgelig BBQ Chicken Pizza. Sød og salte grillsaus dryppede over en varm pizzaskorpe, toppet med strimlet kylling og smag-bazoomed med koriander og grønne løg. Afslut det hele med osteagtig cheddar, og du har virkelig fået en vindende smagskombination. En combo så god, at du virkelig ikke behøver at tinker. Men vi tror på opgraderingen. Og besluttede at gøre denne yndlingspizza til en sprudlende bagt, udtrukket pizza. Resultaterne fra vores "testpanel" af festdyr? “DETTE ER DEN BEDSTE PIZZA EVAAARRRRRR !!” Ingrediensprogrammet starter her. To kar med Pillsbury ™ pizzadej, ost, mere ost, strimlet rotisseriekylling, grillsauce og et par terninger. Det er alt hvad du behøver, baby. Du kan lag alt lige i bagepanden. Eller kast forsigtigt alt sammen i en stor skål, og sørg for, at den er godt blandet. Begge metoder gør hurtigt arbejde med denne enkle opgave. Bages indtil gyldenbrun og oppustet. Pynt derefter med nogle ekstra ternede grøntsager for ekstra flair. Indkald tropperne - det er tid til at tjene! Del ud gafler, tallerkener og en stak servietter, og lad dit publikum dykke videre. Denne skål er ved at vinde det hele.

Se videoen: Pizza. Chicken Pizza. Chicken Pizza Cooking by our grandpa for 100 Orphan kids (September 2020).