Usædvanlige opskrifter

Let kylling og Couscous stegepande

Let kylling og Couscous stegepande

Leder du efter en hurtig middag, der virkelig leverer smag? Prøv denne utrolige stegepande med kylling, couscous og farverige grøntsager, sååå godt!MERE +MINDRE-

Opdateret 1. august 2016

1

spiseskefuld garam masala krydderi

1

pund kyllingebryst (tyndt skiver)

1 1/4

kopper bouillon eller vand

1

pakke (8 ounce) frosne frosne grøntsagsmedley

1

kop friske tomater, skåret i kiler

Skjul billeder

 • 1

  Varm olie i en stor, dyb stegepande over medium høj varme. Salt kikærter let, kast derefter i olien og kog indtil den er brun og let sprød. Overfør til en skål og læg den til side. Sæson kylling med garam masala krydderi og salt. Kog i varm stegepande, indtil den er brunet, vend derefter varmen ned til medium, dæk den til og kog den, indtil den er kogt igennem, ca. 3-5 minutter mere. Overfør til et skærebræt.

 • 2

  Tilsæt karrypulver til den varme stegepande og sauter i 15-20 sekunder for at blomstre krydderiets smag. Tilsæt tør couscous, vand eller bouillon og kokosmælk. Drys med salt til sæson. Kog, tilsæt grøntsager, kog derefter (omrør med en gaffel lejlighedsvis), indtil couscous er luftig, ca. 5 minutter.

 • 3

  Skær kylling i strimler. Drys garbanzo bønner og kylling over couscous. Kast friske skivede tomatkiler ovenpå, drys med frisk hakket mynte. Salt og peber efter smag. Server og nyd.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Spis på friske, indisk-inspirerede smag, og find din indre chickpeace. Namaste, baby.

  Hvis du elsker couscous. Eller karry. Eller noget, der smager som en mundfuld gyldent solskin, vil du elske denne lækre opskrift på vores Easy-middag med kylling og Couscous-stegepande.

  Det starter så simpelt. Bare et par grundlæggende ingredienser, fra hurtigkogende couscous & kikærter til farvestrålende Green Giant veggie-blanding.

  Alt ved denne opskrift er simpelt, salt og pragtfuldt. Start det lige ved at riste kikærterne i varm olie lige i din stegepande. Dette giver dem en smuk knas og smag, som giver den rigtige zing til den endelige skål.

  En lille smule garam masala krydderi drysses oven på vores tynde skiver kylling. Når du er klar, skal du bare stege den op i din stegepande.

  Brug af et tyndt skåret kyllingebryst gør det let at tilberede hele dette måltid lige i en enkelt gryde uden at bruge tid i ovnen. Hej, lykke.

  Se nu nøje, for ligesom * det * går du fra nul til helt ved at gøre en stegepande kylling til en levende skål med grøntsager, couscous og middag! Couscous går i stegepanden, grøntsager, et par andre fantastiske smag. Og ligesom det - zammo-blammo-whammo-middag er færdig!

  Og middag, kære mennesker. Er sååå lækker.

  Nævner vi ... smuk? Temmelig darned lækker.

  Temmelig gosh, darned deeeelicious, faktisk.

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler sjove familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: Svinemørbrad med krydderurter og kartofler mediterranean (September 2020).