Nye opskrifter

Amerikansk italiensk sodavand

Amerikansk italiensk sodavand

Hils på en speciel amerikansk version af en italiensk sodavand, der er klædt for at imponere onkel Sam!MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld hindbærsirup (findes på kaffebarer eller i dagligvarebutikken)

1/2

kop mousserende vand, club sodavand, ingefærøl eller citron-lime sodavand

Flødeskum til påfyldning

Blåbær til påfyldning og / eller pynt

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt 1 spsk hindbærsirup i et rent, klart 8 oz glas. (Et slankt parfaitglas fungerer godt).

 • 2

  Tilsæt langsomt 1/2 kop koldt mousserende vand (eller andet klart kulsyreholdigt vand eller sodavand). Tilsæt knust is, hvis det ønskes.

 • 3

  Top med flødeskum og blåbær. Pynt med en omrørt pind trukket med blåbær og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
50
Kalorier fra fedt
10
% Daglig værdi
Total fed
1 g
1%
Mættet fedt
1 / 2g
4%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
0 mg
0%
Kalium
0 mg
0%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
10 g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Hvert hjerte slår rigtigt nede i det røde, hvide og blå ... George Cohan skrev for mange måner siden, men denne tid på året tager vi alle en side fra hans lyriske notesbog og basunerer farverne på kreative måder. inkluderer voksne og børn, så jeg ville have en sjov lille libation, som vi alle kunne slurre med glæde. Dette er den perfekte til at sætte vores flag a-flagrer. Dine kloge forfriskningseksperter derude vil genkende dette som en hindbær italiensk sodavand - der sælges på kaffehuse rundt omkring i landet for store penge. Men da dette er en amerikansk ferie (og sandheden, denne drink stammer alligevel fra USA), kalder vi det en italiensk sodavand i amerikansk stil, og vi laver den til øre. Dette er mousserende, åndeligt drikkeligt sjov, når det er bedst! Den slanke form af et parfaitglas fungerer fantastisk, men hvis du ikke vil sprøjte på barware, krydstogtsantikvitetsbutikker og brugte butikker for at score seje små stykker som dette på billig. For dem der kan lide cremet sodavand, kan stir-stick bruges til at blande ingredienserne inden de drikker.
 • Denne drink er meget tilgivende. Bland det op og prøv det i forskellige kombinationer og forhold. Her er hvor alsidig det kan være: Voksne: Vil du tilføje nogle doodle til din dandy? Udskift hindbærsirup med et skud af hindbær (eller vanilje) vodka. Kan du ikke lide hindbær? Udskift enhver anden aromatiseret sirup, der tænder dit fyrværkeri. Bitter den sprudlende: club soda, mousserende vand, ingefærøl eller endda citron-lime soda pop kan bruges. Vælg hvilke bobler der flyder på din båd. Tilføj is, hvis du vil, ikke hvis du ikke vil. Til mindre bargods som vores fungerer knust is bedst.Mindre af en god ting: Husk, sirup og sodavand er tilgængelig sukkerfri!
 • Opret en sodavand, og lad dine gæster blande deres egne kreationer efter deres smag. Pynt er halvt så sjovt, så tilbyder masser! Udendørs fest? Brug plaststænger til alt det sjove minus "nødt til at være forsigtig".

Se videoen: BAGLÆNS CHALLENGE #2 - med Min Søster (September 2020).