Seneste opskrifter

BLT Skillet Pasta

BLT Skillet Pasta

Tangy tomater, sprød bacon, frisk arugula og en cremet sauce gør en let og lækker BLT-inspireret pastamiddag. MERE +MINDRE-

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ ildstegte tomater i tern

2

kopper pakket baby arugula

2

spiseskefulde fløde

7

oz nedkølet fettuccine

Skjul billeder

 • 1

  Sæt en gryde med vand på komfuret og kog.

 • 2

  I mellemtiden skiv din bacon i 1/2-tommer skiver og læg den i en varm stegepande. Rør og kog på medium indtil kogt og begynder at være sprød, ca. 7 minutter. Sil noget af fedtet ud, men lad et par spiseskefulde være i gryden.

 • 3

  Tilsæt dåsen med tomater med saftene og ruccolaen og kog, indtil ruccolaen er visnet, ca. 5 minutter. Pisk mayo og fløde sammen og hæld det i stegepanden. Rør godt, og vend varmen til lav.

 • 4

  Vandet skal koge på dette tidspunkt, så sørg for at det er saltet godt, og slip din pasta i. Kog pastaen i kun ca. 3 minutter. Sil pastaen og tilsæt den direkte til stegepanden. Rør og kog i 2 minutter inden servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
30%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
80 mg
27%
Natrium
820 mg
34%
Kalium
210 mg
6%
Samlet kulhydrat
51g
17%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
4g
Protein
15g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
10%
10%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Der er noget ved god bacon, der syder i en støbejerns stegepande, der bare gør alt rigtigt i verden. Hvis denne bacon bruges i BLT noget, er det endnu bedre. Nu er den friske tomatsæson afsluttet, bliver mit valg BLT-ingrediens dåse tomater. Den mest almindelige ting, jeg spiser med dåse tomater, er pasta, og sådan blev skålen født. Du vil ikke rigtig lægge frisk crunchy salat i varm pasta - det er her arugulaen kommer ind for at redde dagen. En masse BLT-pastaopskrifter bruger fløde og lidt ost. Først og fremmest kan jeg ikke lide ost i en perfekt BLT. Men vigtigere er, at en BLT ikke er en BLT uden mayo, så jeg brugte en blanding af fløde og mayo til at danne bunden af ​​saucen. Intet behov for at lægge den i en serveringsskål, bare tag stegepanden på bordet! Salt bacon, cremet sauce og de dybe smag fra tomaten og ruccolaen. Dette er en rigtig god og virkelig let pastaretten. Du bliver ikke skuffet!

Se videoen: Chicken and Spinach Skillet Pasta (September 2020).