Nye opskrifter

Sous Vide Filets Mignon med urt og shallot sammensatte smør

Sous Vide Filets Mignon med urt og shallot sammensatte smør

Føler du dig fancy? Vi har netop den ting. Færdig med varm sear og noget urteagtigt sammensat smør, undrer du dig over, hvorfor du nogensinde har tænkt dig at lave en bøf på nogen anden måde.MERE +MINDRE-

Opdateret 21. september 2019

Urt og sjalot sammensatte smør

1

spiseskefuld finhakket skalotteløg

1

spiseskefuld finhakket frisk italiensk (fladbladet) persilleblade

1

teskefuld finhakket friske timianblade

Bøffer

4

oksemørbrad bøffer (6 ounce hver)

1

spiseskefuld vegetabilsk olie, hvis det ønskes

Specielt udstyr

Beholder eller dyb polycarbonat fødevaresikker beholder (minimum 12-liter kapacitet)

4

varmesikker plastik vakuum opbevaringsposer i kvart størrelse til sous vide

Skjul billeder

 • 1

  Bland alle ingredienser med urt og shallot-sammensatte smør i medium skål. Sked blandingen på et stykke bagepapir. Rul for at oprette logform. Drej enderne af papir for at forsegle. Opbevar kølestammen, indtil den er fast, ca. 3 timer. Skær i 8 "mønt" skiver til servering.

 • 2

  Fyld lagerbeholder eller dyb polycarbonat fødevaresikker beholder med varmt ledningsvand i henhold til sous vide maskinens producentens anvisninger. Indstil sous vide maskintemperatur til 138 ° F.

 • 3

  Gnid bøffer med salt. Læg 1 bøf i hver pose. Forsegl hver pose med vakuumforsegler i henhold til producentens anvisninger. Opbevar om nødvendigt bøffer, indtil de er klar til brug. Når vandet når sous vide-maskinens indstillede temperatur (138 ° F), sænk de forberedte poser ned i vandbadet og fortsæt med at varme op mindst 1 time og 30 minutter og op til 2 timer og 30 minutter. Fjern poser forsigtigt fra vandbadet. Skær åbne poser og overfør bøffer til pladen; kassér den resterende væske i poserne. Pat steaks tørre. Gnid det hele med olie.

 • 4

  Varm 12-tommers stegepande over medium høj varme. Når de er varme, tilsæt bøffer og kog 1 til 2 minutter på hver side, indtil de kun er brunet og kogt til 145 ° F for medium sjælden doneness. Det er ikke nødvendigt at lade bøffer hvile. Server hver varm bøf toppet med 1 mønt af urten og smør af sjalottet. Reserver resterende smør til urt og skalotteløg til anden brug.

 • 5

  Sådan tilberedes du bøffer fra frosne: Mærk poser med indhold, dato og tilføj den ubehandlede bøf til posen. Sæson og vakuum-forsegling bøffer. Frys op til 3 måneder. Kog frosne bøffer efter opskrift, og øg tilberedningstiden til 2 timer 15 minutter til 3 timer 15 minutter.

Ekspert tip

 • Til støvsugning af bøf brugte vi en FoodSaver ™ bordplade-vakuumforsegler med en fugtig tætningsindstilling.
 • Vi brugte en Anova ™ Precision Cooker, der klemmer på siden af ​​beholderen med en justerbar klemme, når vi tester denne opskrift. Dette er en nedsænket sous vide-maskine. Følg producentens anvisninger til din enhed.
 • Hvis du bruger usaltet smør, tilsæt 1/4 tsk salt til smørblandingen.
 • For at opnå den bedst mulige sear, skal stegepanden være meget varm, inden du tilføjer bøffer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 bøf og 1 skiver sammensat smør
Kalorier
380
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
26 g
39%
Mættet fedt
12g
59%
Transfedt
1 g
Kolesterol
140 mg
46%
Natrium
730 mg
30%
Kalium
310 mg
9%
Samlet kulhydrat
0g
0%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
36g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Første gang madlavning bøf sous vide? Du har held og lykke. Denne metode til tilberedning af filetmignon er ikke kun enkel, men den vil transformere din bøf fuldstændigt, som du aldrig har haft bøf før. Vi elsker dette skalotteløg og urtesmør så meget, at vi anbefaler, at du laver ekstra til frysning. Opbevares i en fryser-sikker beholder, den kan vare i op til tre måneder. Efter optøning er dette sammensatte smør fantastisk til efterbehandling af bøf, kylling, fisk og grøntsager - du kan takke os senere.

Se videoen: I made 2 STEAKHOUSE Filet Mignon recipes, its epic! (September 2020).