De bedste opskrifter

Hawaiiansk Calzone

Hawaiiansk Calzone

Denne lette calzone indpakker resterende skinke og favoritvarianterne af en hawaiisk pizza i en let at lave middag.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

dåse (13,8 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

1/4

kop delvis skummet ricottaost

1

kop kogt skinke i terninger (såsom rest skinke)

1/2

kop godt drænet ananas godbidder

1

kop strimlet mozzarellaost

Marinara sauce, til dypning

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 425 ° F med din bagesten indvendigt i 30 minutter.

 • 2

  Rul pizzadejen ud på en majsstænket pizza-skræl (eller anden overflade). Spred ricottaost over dejoverfladen, og efterlad lidt plads ved kanten. Drys med italiensk krydderier. Spred skinke og ananas over halvdelen af ​​dejen og top den med strimlet mozzarellaost. Fold dejen over for at danne en lomme, og tryk på kanterne for at forsegle.

 • 3

  Skub calzone på bagestenen og bages i 18-20 minutter, indtil den er gyldenbrun.

 • 4

  Fjern fra ovnen og lad afkøle i 10 minutter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lad din resterende juleskinke flygte til troperne med denne fantastiske calzone-opskrift! Bagt spiral skinke er en juletradition for vores familie. Hvert år ser jeg frem til de søde skiver af glaseret skinke af brunt sukker - og endnu mere så resterne. Rest skinke er perfekt til omeletter, frittatas, sandwich, hjemmelavet pizza og så meget mere. Det er også fantastisk til en let hjemmelavet hawaiiansk Calzone. Lad nu ikke den samlede tid på denne opskrift narre dig. Det tager et stykke tid, fordi jeg kan lide at lave det på en pizzasten, hvilket giver det en fantastisk, sprød skorpe. Fordi pizza sten skal opvarmes i 30 minutter (rolig - du kan helt gøre dette, mens du forvarmes ovnen), det ser ud til, at det tager lang tid at lave. Det gør det ikke. Den faktiske tilberedningstid er 15-20 minutter. Tilføj i 10 minutters forberedelse og 5 minutters hviletid, og du har et simpelt måltid, der genbruger rester på en genial ny måde på cirka 30 minutter. Let peasy. Du starter med et par enkle ingredienser - en Pillsbury Pizza Crust, mozzarellaost, ricottaost, italienske krydderier, skinke og ananas. Bag det op ... og så inden du ved af det, har du denne fantastiske calzone - den serverer fire og er fantastisk med en stor grøn salat.
 • Hvis du kan lide skinke, har du sandsynligvis lavet en stor til julemiddag. Brug disse rester op på disse velsmagende måder.

Se videoen: Classic Meat Lovers Calzone (September 2020).