Seneste opskrifter

Beergarita Slushies

Beergarita Slushies

En af de bedste sommerdrikke derude, beergarita, lavet i slushie-form!MERE +MINDRE-

Opdateret 5. december 2019

Salt til kant

3

spiseskefulde kosher salt

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt margarita mix, tequila og is til en blender og puls indtil glat.

  • 2

    Kombiner kalkskal og salt. Kør en kalkkile rundt om kanten af ​​2 store briller, og dypp dem derefter i kalk-saltblandingen.

  • 3

    Del margarita slushie blanding mellem 2 kopper. Top hver med let øl og server resten af ​​hver øl på siden. Pynt med en lime kile, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
10540 mg
439%
Kalium
80 mg
2%
Samlet kulhydrat
32g
11%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Sommeren kommer! Gør dig klar med denne perfekte drink til varme dage og helligdage. Er der noget bedre end en perfekt margarita om sommeren? Jeg hader at bryde det til dig, men svaret er ja. Ja, der er. Til at begynde med, hvis du aldrig har haft en beergarita, er det stort set den mest forfriskende cocktail, du kan få. En margarita plus en iskold øl? Ja ... det er så godt. Men du kan tage det et skridt videre og gøre det hele til en slushie! Hav en af ​​disse ved siden af ​​en pool eller på stranden, og livet er godt. Det er vigtigt at sikre, at du har dit forhold til blender. Du vil ikke have den for stærk, fordi du vil tilføje øl til den senere, men på samme tid vil den blandede is udvande den lidt. Det er en fin balance. Dog ikke bekymre dig. Jeg gjorde arbejdet for dig. Bland bare forholdet mellem tequila og margarita i opskriften med et par kopper is. Hvis du vil, skal du lave et stort parti og holde det klar til at gå i en kande. Derefter skal du blot tilføje et parti til en blender. Pulse det, indtil det er glat! Stor forberedelsesnote: Den sidste ting du vil gøre er at tilføje øl i blenderen. Ikke kun vil det sandsynligvis eksplodere, men det får ølen til at gå fladt. Ikke ideelt. Forholdet mellem drikkeblanding er vigtigt, men næsten lige så vigtigt er det, hvordan du forbereder glasset! Sørg for at nedkøle det og også kant glasset i en simpel kalk- og saltblanding. Skal bare en kalk og bland den med et par spiseskefulde salt. Dette hæver virkelig drikken. Når du har brillerne kantet med salt, skal du dele slushie-blandingen mellem glassene og hæld lidt lys øl i. Rør ølen i slushie-blandingen. Du kan ikke passe en hel øl i drikken, men server bare hver slushie med en fuld øl, så folk kan fylde deres slushies med øl, mens de drikker. at lave slushies er for meget arbejde, du kan bare servere blandingen med øl i en krukke til en klassisk beergarita-cocktail. Hvis der er noget mere forfriskende, har jeg ikke haft det!

Se videoen: HOW TO MAKE A FROZEN SOUR PATCH HENNESSY DRINK (September 2020).