Seneste opskrifter

Julia Childs gryderistet kylling med dragon

Julia Childs gryderistet kylling med dragon

Dette er en anden favorit Julia Child opskrift, jeg kan godt lide at lave. Det franske navn er: Poulet Poele a l'Estragon. Det kræver lidt arbejde, da der er noget rystelse, men kyllingen er øm og smagfuld.MERE +MINDRE-

Til krydderier af kylling

1

(3 pund) stegt kylling

1/4

teskefuld sort peber

Til Brun Tarragonsauce

2

kopper brun kyllingelager eller 1 kop dåse oksekød bouillon og 1 kop dåse kylling bouillon

2

spiseskefulde Madiera eller port eller sød rødvin

2

spiseskefulde hakket frisk dragon (eller 1/4 tsk tørret dragon)

1

spiseskefuld blødgjort smør

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 325 ° F.Tør kyllingen grundigt af. Sæt kyllingens hulrum med salt, peber og 1 spsk smør. Indsæt dragonkvistene, eller drys den tørrede dragon over. Gnid den resterende spiseskefulde smør på ydersiden af ​​kyllingen.

 • 2

  Varm en tung, ildfast gryderet på medium høj varme. Tilsæt smør og olie. Når smørskummet er begyndt at aftage, læg det i kyllingen, bryst ned. Brun i 2 til 3 minutter og regulerer varmen, så smør altid er meget varmt, men ikke brænder. Drej forsigtigt kyllingen til en anden side ved hjælp af 2 træskeer. Sørg for ikke at bryde kyllingeskindet. Fortsæt bruningen og drej kyllingen, indtil den får en flot gylden farve næsten overalt, især på bryst og ben. Dette tager 10 til 15 minutter. Tilsæt mere olie om nødvendigt for at holde bunden af ​​gryden filmet.

 • 3

  Fjern kylling fra gryden og læg den til side. Hæld det brune fedt ud, hvis det er brændt, og tilsæt frisk smør. Kog gulerødderne og løgene langsomt i gryden i 5 minutter uden at brune. Tilsæt salt og dragon.

 • 4

  Salt kyllingen. Sæt det i bryst over grøntsagerne og bast med smørret i gryden. Læg et stykke aluminiumsfolie over kyllingen, dæk gryden, og opvarm den oven på komfuret, indtil du hører kyllingen suse. Anbring derefter gryden i forvarmet ovn.

 • 5

  Steg i 1 time og 15 minutter, og reguler varmen, så kylling altid laver stille madlavningslyde. Bast en eller to gange med smør og saft i gryden. Kyllingen er færdig, når trommestikkerne bevæger sig i deres stikkontakter, og når juice løber tør.

 • 6

  Fjern kyllingen til et serveringsfad, og kassér bindestrenge (hvis brugt). Tilsæt bouillon eller bouillon og bouillon til gryden og lad det simre i 2 minutter, og skrab koaguleret ristesaft op. Skum af alt undtagen en spiseskefuld fedt. Bland majsstivelsesblandingen, lad det simre et minut, hæv derefter varmen og kog hurtigt, indtil sauce er let fortykket. Smag til krydderier, tilsæt mere dragon, hvis du føler det nødvendigt. Rør estragon og smør ind. Sil inden servering.

 • 7

  Server kylling med sauce sammen med yderligere kvist frisk dragon.

Ekspert tip

 • til en mere avanceret præsentation, truss kyllingen ved hjælp af slagteresnor ved at folde vingespidserne under kyllingens bagside og binde trommestikkerne (du kan finde vejledningsvideoer online).
 • opskrift fra Julia Child, Mastering The Art of French Cooking, bind 1 (bind 1)

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Julia Childs Coq Au Vin ASMR. Yummy It Food (September 2020).