Traditionelle opskrifter

Korn varm chokoladebar

Korn varm chokoladebar

Foretag din kakao med yndlingskorn for at skabe en ny fornemmelse af kakaosmag.MERE +MINDRE-

1

kop hvid chokoladechips

1

kop Cocoa Puffs ™ Korn

1

kop Reese's Puffs® korn

1

kop Cinnamon Toast Crunch ™ korn

1

kop Golden Grahams ™ korn

1

håndfuld ekstra korn til pynt

1

stor batch varm chokolade

Skjul billeder

 • 1

  Anbring hver smag af korn i en SEPARAT plastpose og forsegl. Brug en kagerulle til at rulle hen over posen og knuse kornet. Når alt kornet er knust, hældes det på en ren plade. Gør dette med alle fire kornprodukter (eller hvor mange du laver).

 • 2

  Placer 1 kop chokoladechips på en mikrobølgesikker plade, og opvarm i trin på 30 sekunder, indtil den er smeltet (chipsen ser stadig ud som om de holder form, men når du rører ved dem, mister de form). Gør det samme med de hvide chokoladechips.

 • 3

  Dyp din kakaokopkant nedad og drej kanten af ​​koppen ned i chokoladen.

 • 4

  Dyp derefter straks din chokoladedækkede kant ned i kornpladen. På samme måde som du snurrede koppen rundt om chokoladen, gør det samme for kornet. Du har mange brug for at hjælpe med dine hænder og skubbe noget korn op på siderne.

 • 5

  Lad chokolade og korn sætte sig op. Det kan være nødvendigt at sætte det i køleskabet for at fremskynde processen.

 • 6

  Smagskombinationer at prøve: Chokolade plus Reese's Puffs® = Peanut Butter Cup. Hvid chokolade plus Cinnamon Toast Crunch ™ = kanelrulle. Hvid chokolade plus Cocoa Puffs ™ = kager og fløde.

 • 7

  Fyld med varm chokolade, når du er klar. (Varm chokolade kan laves på forhånd). Top med flødeskum og påfyldninger efter din smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mens næsten alle elsker korn, ville de fleste sandsynligvis ikke tænke at parre det med varm chokolade, men det giver perfekt mening og hjælper med at skabe en lækker smageksplosion i munden. På din næste fest, hvorfor ikke oprette en Ceramic Hot Chocolate Bar? Kombinationerne er uendelige, hvis du virkelig begynder at tænke over det. Jeg tog med Reese's Puffs, Cocoa Puffs, Golden Grahams og Cinnamon Toast Crunch for at lave min kakaokornbar. Glem ikke at have flødeskum og skumfiduser også ved hånden! Her er de sorter, som jeg brugte: Kager og fløde: Hvid chokolade plus kakaopuffer ... Jeg tilføjede også nogle knuste småkager. Kanelrulle: Hvid chokolade plus kanelskål CrunchS'mores: Chokolade plus Golden Grahams ... bare tilføj nogle skumfiduser ovenpå. Jordnøddesmørkop: Chokolade plus Reese's Puffs ... tilsæt jordnøddesmørkopper oven på flødeskumCereal ... det er ikke kun til morgenmad længere!

Se videoen: Vi laver en kæmpe chili cheese top (September 2020).