Nye opskrifter

Limeade Pie

Limeade Pie

En cool forfriskende lime-tærte med et syrligt spark.MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper graham cracker krummer

6

spiseskefulde smør smeltet

1

dåse (6 oz) frossent limeade-koncentrat

1

dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk

1

beholder (8 oz) frossen pisket topping, optøet

Kalk og flødeskum til pynt (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Bland graham cracker krummer, sukker og smeltet smør i en lille skål, indtil de er kombineret. Tryk på bunden og siderne af en smurt 9-tommers tærtepande. Bages i 8-9 minutter eller indtil skorpen er gyldenbrun. Afkøles på et rist.

 • 2

  Mens skorpen køler af, skal du forberede tærtefyldningen. Optø limeade-koncentratet, indtil det løber. Bland den sødede kondenserede mælk med limeaden, indtil den er kombineret. Tilsæt grøn madfarve til ønsket farve.

 • 3

  Fold pisket fløde forsigtigt sammen, indtil den er kombineret. Hæld i den afkølede tærskorpe.

 • 4

  Chill kagen i køleskabet i mindst en time, eller hvis kagen er sat op.

 • 5

  Pynt med flødeskum og limefrugter.

Ekspert tip

 • * En butik købt graham cracker skorpe kan erstattes for at spare tid.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Sommertid er her, og i stedet for at afslutte middag med en tung dessert, ønsker jeg (og min badedragt iført hofter) en cool forfriskende afslutning. Denne Limeade Pie er en let og blød tærte med et let syrligt spark. Denne tærte har været i min mands familie i årevis, og den når altid til bordet, når vi alle er sammen. Det er bare et spørgsmål om tid og en flok af gafler, før den er forsvundet. Til denne hurtige og lette tærte kombineres limeade-koncentrat, sødet kondenseret mælk og pisket topping og hældes derefter i en sød graham cracker-skorpe. Så er alt, hvad der er tilbage at gøre, at lade kagen køle ned i køleskabet for at sætte den op. Det eneste spørgsmål er - Kan du håndtere smagen? Denne tærte har en syrlig smag, som jeg er blevet elsket. Hvis du elsker tærheden af ​​en nøglekalk, vil du elske denne tærte. Men vær forsigtig ... fordi kagen er så let, før du ved af, har du spist halvdelen af ​​kagen! Tidsbesparende tip: Har du ikke tid til at lave en hjemmelavet graham cracker skorpe? En butik købt graham cracker crust kan let erstatte den hjemmelavede skorpe i denne opskrift.
 • Prøv flere kalkopskrifter som disse!

Se videoen: 4-Ingredients, 10 minutes - Lime Maria Icebox Cake - Carlota de Limon (September 2020).