Seneste opskrifter

Caramel Ice Cream Coffee (Affogato)

Caramel Ice Cream Coffee (Affogato)

En italiensk affogato er som en rodølflåd, men med kaffe i stedet for sodavand. Her har vi kombineret rig og cremet karamelis med kaffe, flødeskum, karamellregn og et drys karamelbiter for at gøre den ultimative dessert overbærenhed!MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2017

1 1/2

kopper stærk kaffe, afkølet

2

store scoops karamelis, let blødgjort

4

spiseskefulde karamel sauce

2

spiseskefulde karamelbiter

Skjul billeder

  • 1

    Hæld kaffe i store krus. Top med karamelis og pisket topping. Drys med karamelsauce. Drys med karamelbiter. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • En affogato er en italiensk drink, der kombinerer kaffe med gelato eller is. Kaffe bliver ikke meget bedre. Efter vores anden date med thailandsk mad og mig, der revede op over en skål med krydret suppe, foreslog min nu kæreste, at vi stoppede ved gelato-butikken på vej hjem. ”Vi har brug for en affogato efter det måltid,” sagde han. Da jeg aldrig har hørt om sådan noget, bemærkede jeg, at jeg ikke var verdens største fan af is. Som han svarede: ”Åh, dette er gelato… og KAFFE.” En skægget hipster-dreng fyldte to massive krus med varm kaffe og toppede det hele med vores valgte gelato-smag - vi slog os begge hurtigt ned på Salted Caramel. Fordi ... saltet karamel. Sad med dampende skumagtige krus af cremet karamel godhed, et sugerør og en ske, vi sad og nippede. Caramel kaffe flyder. Hvorfor havde jeg ikke nogensinde tænkt på en sådan lykke? Uanset om du er nybegynder på affogato-scenen eller en langvarig fan, er sommeren det perfekte tidspunkt at nyde denne lækker enkle dessert. Tre enkle trin, og du vil nippe på ingen tid! Vælg din issmag (eller gelato, hvis du er purist!). Der er mange muligheder, men jeg foretrækker affogattos uden klumpede ting inde i isen. Så at holde sig til en grundlæggende karamelsmag er langt bedre (siger mig) end de vaffelkegle klumpede slags. Jeg starter med kølig kaffe, fordi det får isen til at vare længere, men hvis du har travlt, kan du gøre det med varm kaffe som kaffebarer gør. Is ind! En scoop eller to lige ind i kaffen. Uanset hvad der passer i din kop. Dette er ikke en nøjagtig videnskab. Top med en hurtig pisket fløde, en dråbe karamelsovs og et drys af karamelbiter (hvis du ønsker det). Alt hvad du behøver er en ske, et sugerør og en stor behagelig stol til reeeeelaxin '! God fornøjelse!

Se videoen: How To Make AFFOGATO COFFEE ICE CREAM - Quick and Easy (September 2020).