Nye opskrifter

Zombie påskehare kage

Zombie påskehare kage

 • GRAAAAGH! Gør disse chokoladepåskeharer til en ZOMBUNNY!

  Zombier er invaderet påske! Ikke alene har de blandet sig og stønnet sig ind i popkulturen gennem film, tv-shows, romaner og tegneserier, de er i butikshylderne sammen med gelébønner og marshmallow-kyllinger. Så for alle vores 'Hopping Dead' fans er denne specielle kage lige til dig!

  Sidste påske, da jeg så, at ThinkGeek solgte en chokolade-påskehare, der var blevet zombificeret, blev jeg ikke chokeret. Jeg var ikke engang overrasket over, at de solgte i løbet af få timer. Jeg kender personligt mange mennesker, der helt ville få et spark ud af at bide til en zombie.

  Så hvis du er en af ​​de mennesker, der er fascineret af de udøde, vil du elske at lave og servere denne kage, hvad enten det er i påsken (eller endda Halloween).

  Dette er den første kage, jeg nogensinde har skåret, og jeg nød virkelig processen, men jeg er også klar over, at den ikke er for alle. Den store ting ved denne kage er, at den ville se temmelig godt ud i form af en chokoladekanin - så hug eller udskær ikke. Det er op til dig. Bare sjov!

  Start med at bage en Betty Crocker Red Velvet Cake i en 9x13-tommer gryde.

  Pop den bagte kage i fryseren i to timer eller deromkring. Dette gør skæring og udskæring så meget lettere.

  Mens kaninen chiller, skal du tegne en chokoladekanin eller finde en tegninger til farvelægning online og udskrive den stor nok til at passe til kagen. Jeg sprængte billedet af en farvelægningsside op, så den blev trykt på to sider og skar derefter ud omkring den. Jeg ville have min kanin til at være så stor som muligt, så jeg lavede ørerne som et separat stykke. Mens du er ved det, skal du skære et stort kagebræt (et stykke pap, der er belagt med voks) i den samme kanineform.

  Læg kaninemønsteret på den frosne kage og skær den omkring.

  Hvis du tør, skære detaljerne ud af kagen. Start med at afrunde kanterne.

  Fortsæt udskæringen for at få alle detaljerne i kaninen. Brug kageresterne til at opbygge lårområdet. Klem bare skrotstykker af og tryk dem på kagen.

  Sæt forsigtigt kaninkagen på den kaninformede pap. Nu vil du hæve kaninen. Sæt et par krukker eller skåle under det, og læg det hele på et pergament eller vokspapirforet bageplade.

  Farv et karbad med Betty Crocker Hershey's Cookies and Cream frosting en zombiefarve. Jeg gjorde min til en blålig grøn ved hjælp af dråber af Betty Crocker Gel Colors. Jeg tilføjede meget grønt, en mindre mængde blå og et par dråber rødt. Bare bland, indtil du får en farve, du kan lide.

  Varm glasuren i mikrobølgeovnen, indtil den er smeltet. Det tog cirka 30 sekunder i min mikrobølgeovn. Jeg omrørte det efter 20 sekunder og opvarmede det igen.

  Hæld smeltet frosting over kagen. Derfor skal kagen hæves - så frostingen kan dryppe af kagen. Du bliver sandsynligvis nødt til at skaffe noget af frostingen op for at udfylde hullerne.

  Brug fingrene eller en ske til at hvirvle frostingen for at ligne pels. Lad frostingen tørre i ca. 10 minutter.

  Nu er det sjove - Gør din kanin til en zombie! Skub et bidhul i øret ud og et par mere i kroppen, inklusive et i rygsøjlen.

  Rør lidt Betty Crocker Red Gel til blod omkring hullerne. Vedhæft et slikøj med mere rød gel.

  Tilføj nogle ribben, der kommer ud af bagsiden af ​​kaninen. Jeg lavede mine ben af ​​hvid modelleringschokolade. Jeg rullede bare nogle i lange tynde træstammer og skabte en rygsøjle og et par ribbenben fra dem. For at få ribbenene til at holde fast i rygsøjlen skabte jeg fordybninger for ribbenene til at sidde inde.

  Jeg børstede fordybningen med lidt vand og pressede forsigtigt ribbenbenene mod rygsøjlen. Så tog jeg det hele op og satte det på bagsiden af ​​kaninen. Jeg var i stand til at få en realistisk kurve over det hele ved blot at trykke enderne på knoglen i frostingen omkring hullet, jeg havde skabt. Hvis du bruger fondant i stedet for modellering af chokolade, skal du muligvis vente, indtil knoglerne tørrer lidt, før du tilsætter den til kagen, da fondant er blødere og bare bøjes ud af form.

  Hvis du har udskåret kagen og har plads til græs, skal du skære glasuren, der dryppede af kagen, farve den mere levende grøn og sprede den på kagen under kaninens fødder. Brug en kniv eller spatel til at skabe et græsudseende i frostingen. Tilsæt kagekrummer fra karret med kager og fløde, så der er noget snavs, og lav et par blomster ud af modelleringschokolade eller fondant.

  Du kan blive så grov og blodig, som du vil, eller bare gøre et par enkle ting for at zombiere din kaninkage.

  Jeg bringer dette ikke til påskemiddagen, da min familie ville være for brutto, men jeg vil give det til en ven, der er en enorm zombiefan. Jeg er sikker på, at du ikke ville have læst så langt, medmindre du planlægger at klare det, så gå og have det sjovt!

  God påske!

Se videoen: 1 Newspaper Zombie vs 1 Pogo Zombie Fight. Plants vs Zombies (September 2020).