Traditionelle opskrifter

Mos ristet pastinakk med knoldselleri

Mos ristet pastinakk med knoldselleri

Spring over de carb-fyldte kartoffelmos til dette lækre alternativ af mosede ristede pastinak og knoldselleri (også kendt som sellerirød). Sund komfort mad så god, at du ikke engang går glip af kartoflerne!MERE +MINDRE-

1

lb knoldselleri (sellerirot)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Skær enderne af, og skræl derefter pastinak og knoldselleri. Skyl eventuelt resterende snavs. Hak pastinakker og knoldselleri i 1-tommers stykker, kast det derefter med en drys af olivenolie, salt og peber på et folieret bageplade.

  • 2

    Steg i 15 minutter, kast pastinetter og knoldselleri, og steg derefter i yderligere 15 minutter. Når du har kastet dem, skal du begynde at varme kærnemælken over medium lav varme.

  • 3

    Når grøntsagerne er ristet, skal du placere dem i en fødevareprocessor eller blender med 1 kop kærnemælk. Om nødvendigt tilsæt den resterende 1/2 kop, indtil den ønskede konsistens er nået (jeg brugte den fulde mængde). Serveres med grillet bøf eller kylling.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Et nyt år ser altid ud til at medføre behovet for at spise sundere. Det medfører også vinter, hvilket betyder koldt, hvilket betyder behovet for komfortføde. Vi kombinerer sundhed med komfortfoder i dag med en erstatning af kartoffelmos. Vi skal bruge en ristet pastinak og knoldselleri (også kendt som sellerirot) til at opnå et tæt sekund på den gigantiske skål med kulhydrathimmel. De to grøntsagers smag parrer sig pænt, og de passer virkelig sammen med et grillet kyllingebryst. Jeg kan godt lide at top mine med skåret grøn løg.

Se videoen: Kartoffel pastinak bøf (September 2020).