Seneste opskrifter

King Cake Pandekager

King Cake Pandekager

Start Mardi Gras med en plade af disse festlige pandekager.MERE +MINDRE-

2

kopper Bisquick ™ Original bagemix

1/4

teskefuld muskatnød

1/2

teskefuld kanel

Rød, blå, grøn og gul madfarve

1

kop pulveriseret sukker (til glasur)

4

teskefulde citronsaft (til glasur)

1

til 2 spsk vand (til glasur)

Grønne, gule og / eller lilla sukkerkrystaller til påfyldning (valgfri)

Skjul billeder

 • 1

  Bland Bisquick ™, mælk, æg, muskatnød, kanel og citronskal sammen i en stor skål, indtil det er godt kombineret.

 • 2

  Del dejen ligeligt i tre separate skåle. Læg et par dråber rød og blå madfarver i en skål (for at skabe lilla), grøn madfarve i en anden skål og gul madfarve i den tredje skål. Rør madfarverne ind (med separate skeer til hver skål for at undgå farveforurening), tilsæt mere efter behov for at nå den ønskede farve.

 • 3

  Smør en stor stegepande eller gryde let over medium høj varme. Hæld lidt mindre end 1/4 kopfulde dej (med en ren ske eller øse til hver skål for at undgå farveforurening) på stegepanden og kog, indtil kanterne er tørre, og der begynder at dannes bobler på overfladen.

 • 4

  Vend pandekager og kog indtil de er gyldenbrune.

 • 5

  Anbring kogte pandekager i stakke med skiftende farver på hver tallerken og læg dem til side.

 • 6

  Lav glasur: Pisk sukker, citronsaft og vand i en medium skål, tilsæt mere vand efter behov for at opnå ønsket konsistens (glasuren skal være som en tyk sirup). Hæld glasur oven på hver stak pandekager, og drys med farvede sukkerkrystaller, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Glædelig fed tirsdag, alle sammen! Start Mardi Gras-sæsonen lige med en stor stak af disse festlige King Cake-pandekager. Du læste rigtigt. Disse pandekager smager ligesom traditionel King Cake, men i form af morgenmad! De er søde, tærte, nemme at lave og fulde af lækkerhed - den perfekte måde at fejre karneval på. Den øverste stak med en generøs dukke af sød, syrlig glasur. Og hvis det ikke er nok sukker til dig, skal du afslutte det hele med et drys af farverige sukkerkrystaller. Oh yeah. Sådan fejrer du. Grav nu ind og gør dig klar til fest.

Se videoen: King Cake Bruno Albouze (September 2020).