De bedste opskrifter

Bramble Jello Shots

Bramble Jello Shots

Prøv denne alsidige (og lidt smarte) opskrift, der er sammensat af ingen ringere end Toby Cecchini fra NYT!MERE +MINDRE-

Blackberry Layer

6

oz crème de mûre (eller brombærlikør)

1

konvolut ikke-aromatiseret gelatine

1

æske (3 oz.) Jell-O ™ drue

Surt lag

1

kop gin, citron infunderet eller brug vodka

2/3

kop frisk citronsaft

4

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

Skjul billeder

 • 1

  Forbered brombærlaget. Drys det unaroma og druejello i en lille blandeskål i det varme vand og rør, indtil det er helt opløst, 5 til 7 minutter. Lad sidde i 5 minutter, rør derefter creme de mûre i.

 • 2

  I en lille, ikke-reaktiv bageplade eller en brødform hældes et par dråber madolie (grapeseed fungerer godt) og tørres ud med et papirhåndklæde, der belægger hele beholderen med det bareste lag. Hæld brombærblandingen i og sæt den til køling i køleskabet i mindst 2 timer og op til natten over, og sørg for, at den er jævn.

 • 3

  Saft citroner til at give dig 2/3 kop saft, og hold skrogene, mens du klemmer. Hak de pressede skrog groft, og læg dem i en dækbar beholder sammen med gin og citronsaft. Lad den stå ved stuetemperatur i mindst 2 timer. Det er en god ide at gøre dette, før du starter svømmeren, så inden den tid, der er fastgjort, er din infusion klar til at gå. Når flyderlaget er fast, skal du gelatine blomstre i det varme vand ved at drysse det langsomt under omrøring og fortsætte omrøring indtil det er helt opløst. Tilsæt sukkeret, og rør, indtil det også er helt opløst. Sil ginblandingen fra citronskrogene gennem en fin sigte eller chinoise og tilsæt den i gelatineblandingen under omrøring. Over en ske for ikke at rive en divot i floatlaget, hæld citronsuremixet på floatlaget og vend tilbage til køleskabet, og kontroller igen for niveau.

 • 4

  Chill natten over. Når du er klar til servering, skal du skære i firkanter eller bruge en cookie cutter til former, og træk forsigtigt op ved hjælp af en kagespatel for at komme under brombærlaget. Pynt med en brombær og / eller en tynd kile med kandiseret citron. Eller bare slurp.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Bramble Jelly Shot er en af ​​mine foretrukne nye opskrifter fra JSTK-bloggen. Det er den slags jelly shot-opskrift, der er alle ting for alle mennesker - en lille tærte, en smule sød, en bagatel bagat, men stadig glat og noshable. Det får også et "A" til præsentation - Bramble Jelly Shot-opskriften er en af ​​de første, som folk drager til, når de laver geléskud til en begivenhed - fra en cocktailparty til en bryllupsreception. Jeg ville kun ønske, at opskriften var min, men æren til Toby Cecchini fra New York Times. Jeg talte først med Toby tidligere på året, da han arbejdede gennem flere problemer med Bramble. Det overraskede mig at høre, at han var på en parallel sti, hvis ikke for at bringe respekt for gelatinecocktailen, for at undersøge muligheden for den samme. (Det overrasker mig altid at møde slægtninge på vores skøre lille kryds af gelatine, alkohol og popkultur!) Du kan læse om Tobys forsøg og trængsler her på NYT-blogs, men hvad der virkelig betyder noget er slutresultatet, den dejlige Bramble. Så jeg vil lade Toby fortælle historien om Bramble. Han er omkring 500 gange mere veltalende, end jeg nogensinde håber at være, og nogensinde så meget mere underholdende. Jeg vil dog give et ord om lagdeling. Afkøl kun det første lag, indtil det er lidt fast, men stadig lidt klæbrigt. Dette vil sikre en grundig binding af lagene! Flere Jello ShotsHvis du er interesseret i andre lignende geléskud, er her et par flere favoritter.

Se videoen: How to make vodka gummy bears:D (September 2020).