Nye opskrifter

Smørrebrødsmørbrød

Smørrebrødsmørbrød

Varme, sukkerovertrukne donuts med is klemt ind imellem til en sjov dessert, som barnet i dig bliver vild med!MERE +MINDRE-

Opdateret 9. september 2014

Lav med

Pillsbury halvmåner

1

pakke Pillsbury ™ kølet halvmåne dejark

1

teskefuld kanel

2

kopper is, enhver smag

1/2

kop chokoladesirup, karamelsauce eller din yndlings ispåfyldning

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt olien til en stor, dyb stegepande. Opvarm til 375 ° F.

 • 2

  Mens olien opvarmes, skal du rulle arket med halvmåne rulle dej på en melet overflade eller et stykke pergamentpapir. Brug et låg på murerbeholder eller kiksskærer til at skære 8 cirkler fra dejen.

 • 3

  Steg halvmåne-rullecirklerne, indtil de er let gyldne på hver side, ca. 2 minutter pr. Side. Fjern den til en papirhåndklædeforlagt plade for at løbe af

 • 4

  I en medium skål kombineres sukker og kanel. Når donuts er kølige nok til at håndtere, skal du smide sukkerblandingen i for at belægge.

 • 5

  Øverste halvdel af donuts med en stor skefuld is, ca. 1/4 kop hver. Top med chokoladesirup, karamelsirup og drys efter ønske.

 • 6

  Placer de resterende donuts over isen og klem ned for at danne en sandwich. Spis med det samme.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Kombiner dine smagfulde issmag med friske, bløde donuts for at gøre den ultimative sandwich med is.

  Da jeg var barn, var min yndlingsdag en doughnutdag.

  Nu hvor jeg er voksen, er min yndlingsdag doughnutdag.

  Det er klart, at ikke meget har ændret sig. Jeg er højere, og jeg ligner en voksen, men jeg forfalsker det bare, så min mor og far ikke kommer og råber på mig.

  Lad os alle håbe, at de ikke læser dette, fordi tingene er ved at komme ud af kontrol.

  Jeg tog min yndlings doughnut og gjorde noget latterligt voodoo is magi til det. I vil hade mig for denne nemme, vanedannende opskrift!

  Lad os lave sandwich med isdoughnuts, k?

  Tag først din halvmåne rulle dej. Hvis du ikke har en kiksskærer, skal du ikke freak out. Jeg brugte et låg fra en Mason-krukke til at skære mine cirkler ud til disse donuts. Jeg er så snedig.

  Steg dine kiks op i lidt varm olie, indtil de er helt gyldne, og alt hvad du kan tænke på er at dyppe dit ansigt lige i den varme olie for at komme til donuts. Men gør ikke det, fordi det er sandt - varm olie er varm.

  Kast din stegte dej i kanel og sukker. Så gør det igen, fordi du er voksen, og hvis du vil have ekstra sukker, kan du få ekstra sukker.

  Nu kommer her den latterlige del af denne oplevelse. Tag lidt is (enhver smag vil gøre!), Og læg den lige på din doughnut. Du kan enten gøre dette, når doughnut stadig er varm, eller vente, indtil den er afkølet. Jeg anbefaler, at du prøver det begge veje.

  De varme donuts med kølig, smeltende is er himmelsk og sandsynligvis min foretrukne metode, men det kan være nødvendigt at lave en ny runde smagstest for at være sikker.

  Glem ikke at fylde din is med lidt chokoladesirup, karamelsauce og drys. Jeg mener, hvis du vil gøre latterlige ting, skal du gøre dem rigtigt. Du kan også rulle kanterne på din is i drys. Mo 'drysser, mo' problemer.

  Nyd disse, fyre. Men kom ikke råben på mig, hvis du pludselig er afhængig af sandwich med doughnut-is.