Usædvanlige opskrifter

Halloween søde kartofler

Halloween søde kartofler

Leder du efter en sjov Halloween-side, der er sundere end alt det slik? Disse hjemmebagte søde kartoffelfries er alt det - og også hurtigt og nemt!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1/2

tsk græskar tærte krydderi

(Valgfrit) I stedet for krydderi, sukker og salt kan du prøve en knivspids Old El Paso ™ krydderimix Taco

Skjul billeder

  • 1

    Skrub de søde kartofler rene. Skær søde kartofler i 1/4 runder.

  • 2

    Brug mini-cookie cutters til at skære jack-o-lantern ansigter, stjerner og græskar i midten af ​​hver søde kartoffelskive. Eller brug en lille kniv og udskær et mini jack-o-lanterne-ansigt i søde kartoffelskiver.

  • 3

    Placer søde kartofler på et pergamentforet bageplade. Drys med olivenolie, drys med græskar pie krydderi, sukker og salt. Bages i en ovn, der er forvarmet til 400 ° F, og kog indtil den er øm, ca. 18-22 minutter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Lav disse søde kartoffelfries med kun et par ingredienser. De er lette! Slik, slik og mere slik. I mit hus er der en skål slik majs i forstuen, og bunker af mini chokoladeindpakninger, der er hævet nær køkkenvasken. Der er æsker med taffy i rygsække og halvspiste karamelæbler pakket og venter på at blive færdige i køleskabet. Vi er allerede syge af søde, og Halloween er ikke engang ankommet endnu. Så vi sparker sukkeret og går for mad, der er sjov… og sundere! Hvis du er ligesom os, på udkig efter en hurtig, let Halloween-spisning, der er naturligt sød og sjov at nippe til, så prøv at lave disse Halloween Sweet Potato Fries. De tager minutter at lave og er en velkomstside til fester eller eftermiddage. Jeg har skrevet olivenolie i opskriften, fordi det er den mest almindelige olie, der bruges til ting som dette, men hvis du har en chance, så prøv at nappe lidt avocadoolie . Det har et meget højere rygepunkt, så det er mere sikkert for bagte godbidder. Plus, smagen er mild og glad. Træk disse babyer ud af ovnen og pop dem på en tallerken. Happy HalloweEATING!

Se videoen: 7 Easy Weekend Brunch Recipes (September 2020).