Nye opskrifter

Søde syltede løg

Søde syltede løg

Disse søde, syltede syltede løg er en perfekt topping til fisk, sandwich, burgere, hotdogs eller tacos, og de laver en smuk gave at tage med til en fest.MERE +MINDRE-

2

lb søde løg (såsom Walla Walla eller Vidalia) eller røde løg

1

teskefulde sennepsfrø

2

teskefulde frisk ingefær, hakket

2

kopper æblecider eller hvid eddike

2

spiseskefulde kosher salt

Skjul billeder

 • 1

  Skær løgene tyndt.

 • 2

  Del krydderier jævnt mellem 4 pint krukker, og fyld derefter i løg så tæt som muligt, og efterlad 1/2 tommer hovedrum i hver krukke.

 • 3

  Varm eddike, vand, sukker og salt, indtil sukkeret og saltet er opløst, og hæld derefter løgene i hver krukke, og efterlad 1/2 tommer hovedrum øverst på krukkerne.

 • 4

  Hvis du behandler krukkerne til langvarig opbevaring, skal du tørre krukkerne af krukkerne og sikre, at alle luftbobler fjernes, derefter fastgøre lågene og båndene tæt og behandle dem i et kogende vandbad i ti minutter (starttimer, når vand koger ). Kontroller tætninger efter 24 timer. Opbevar krukker et køligt, mørkt sted i op til et år.

 • 5

  Opbevar uforarbejdede krukker (eller krukker, der ikke forsegler) i køleskabet i op til en måned.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Køleskabs pickles: Pickles af utålmodighed, Pickles af hast. Quickles. Jeg elsker pickles. Har du nogensinde spist en frisklavet rejerulle med sprøde pickles krydret perfekt efter din smag? Også dine tæer kan krølle sig. For quickles behøver du ikke noget specielt udstyr. Fyld bare en Mason-krukke (eller en gammel syltetøjskrukke, hvis du har en) med rene, afskårne grøntsager og hæld saltlagen over - en blanding af eddike, vand og forskellige krydderier. Tip: Varm lidt op af vandet for at opløse salt og sukker og aktiver krydderierne, og bland det derefter med resten af ​​koldt vand og eddike for at afkøle det igen, før du hælder det over grøntsagerne. På denne måde forbliver tingene sprøde og lyse i stedet for at blive blød i saltlagen. Sæt derefter krukken i køleskabet i et par timer for at marinere, og den er god i flere uger. Ikke at de holder så længe.
 • Så mange grøntsager kan syltes i køleskabet: agurker, løg, gulerødder og grønne bønner er indlysende valg, men du kan blive skør og sylt ting som babyroer og majroe eller endda radiser (prøv den franske morgenmad eller istappesorter, hvis du tør ). Vælg en plet syltede peberfrugter? Ja frue.
 • Hvad med noget virkelig spændende? Prøv karry-syltet okra. En krydret saltlage med eddike og vand (i forholdet 1: 1), salt, sukker, varmt karrypulver, sennepsfrø og et par kardemomme bælg, og du har en perfekt Bloody Mary garnityr eller øl snack. Kan du ikke lide okra? Prøv denne saltlage med blomkål eller umodne grønne tomater i stedet.
 • En anden fremragende grøn tomatgurke (som tilfældigvis er en perfekt sandwich-topper) kan laves i en sød sennepsfrø saltlage, der minder om brød-og-smør-syltede agurker. Tilsæt bare lidt mere sukker (for eksempel en spiseskefuld pr. Pint), brug æblecidereddike i et højere forhold (2: 1 eddike til vand) og krydder med en halv teskefuld sennepsfrø, en fjerdedel teskefuld sellerifrø og to nelliker pr. pint. Der er noget ved en cheddarostsandwich med søde syltede grønne tomater - du vil måske pludselig have en julep.
 • Vil du have en anden smag af syd? Lav den samme søde grønne tomat saltlage, men brug vandmelonskaller i stedet for tomater. Hvis det lyder underligt for dig, skal du overveje, at meloner er agurker, ligesom agurker og courgetter. Skær bare den røde del af (spis, terning til en frugtbakke, gør den til daiquiris eller hvad du vil), skræl derefter den hårde grønne skind af med en vegetabilsk skrælle. Dette efterlader dig bare den sprøde hvide skorpe. Skær dette i spyd og læg dem i en krukke, hæld den søde saltlage over og afkøles, indtil de er iskolde og gennemsyret af den vidunderlige søde krydret, saltede smag. Køleskabspurver er et af de pæne koktricks, der let kan være udført derhjemme. Faktisk er de så nemme at lave, at du kan overveje at aldrig købe syltede agurker igen - eller servere en sandwich eller ostetallerken uden dem.
 • Læs vores valg af pickle opskrifter!

Se videoen: Syltede løg (September 2020).