Usædvanlige opskrifter

Sød og klæbrig grillet kylling

Sød og klæbrig grillet kylling

Ovnristede og grillede trommestikker med en tangy, sød og salte hjemmelavet grillsauce.MERE +MINDRE-

12

kyllingetrommestikker, hud på

2

teskefulde tørret rosmarin

1/2

teskefuld frisk malet peber

3

spiseskefulde brunt sukker

2

spiseskefulde worcestershire sauce

Skivede grønne løg til pynt (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Lav et par skråstreger med en skarp kniv i hver trommestok til benet. Sæt til side.

 • 2

  I en stor skål eller plastikpose piskes paprika, tørret timian, tørret rosmarin, salt, løgpulver, hakket hvidløg, chilipulver, peber og brunt sukker sammen. Tilsæt kylling og gnid blandingen i huden. Anbring kylling i skål eller forseglet pose i køleskab og lad hvile mindst 4 timer eller natten over.

 • 3

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Placer kylling i en stor stegepande og bag, vend den en gang, indtil den er kogt igennem, ca. 30 minutter. Mens kylling bager, lav saucen: I en lille skål piskes ketchup, brunt sukker, Worcestershire sauce og varm sauce sammen. Sæt til side.

 • 4

  Fjern kylling fra ovnen og læg den på et varmt trækul eller en gasgrill (eller 425 ° F ovn), og grill, drej en gang, indtil den er varm og forkullet, ca. 10 minutter.

 • 5

  Placer grillet kylling på en serveringsplade og ske sauce ovenpå. Drys på grønne løg, hvis det ønskes, og server det varmt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Min sommerdiet kan opdeles i fire kategorier: Is, S'mores, salat og / eller bær og grillet kylling. Nogle gange tøfter det mere på Ice / S'mores-siden, så når det sker, kan jeg godt lide at balancere ting ud med en dejlig middag med grillet kylling. Med salat eller bær på siden. Og mere is / s'mores til dessert (de er bare FOR GODE, OK?). Denne søde og klæbrige grillede kylling har været regelmæssig i nogen tid nu. Det er det bedste af alle ting: Sødt, krydret, tangy, endda lidt krydret. Derudover er det latterligt nemt at lave, og du bruger kun som en øls tid foran den sydende varme grill, der er parkeret i dette alt for varme vejr, vi har. Det lyder som en vinder, vinder, kyllingemiddag for mig. Så godt, du vil fortære dem! Prøv dog ikke at spise for mange - vi skal spare plads til is og s'mores!

Se videoen: Hvordan grille kylling (September 2020).