Nye opskrifter

Chokolade Frangipane Tærte

Chokolade Frangipane Tærte

En to-lags tærte med et lag mandelfrangipan og toppet med et rigt chokoladelag. Det ligner mange ingredienser, men de fleste gentages.MERE +MINDRE-

Opdateret 24. november 2014

1 1/2

kopper universalmel (skorpe)

1/2

kop pulveriseret sukker (skorpe)

1/2

teskefuld salt (skorpe)

9

spiseskefulde usaltet smør (skorpe)

2

spiseskefulde koldt vand (skorpe)

6

spiseskefulde usaltet smør (frangipan)

2/3

kopper sukker (frangipan)

3/4

kopper blancherede, malede mandler (frangipan)

2

spiseskefulde mel (frangipan)

1

teskefuld majsstivelse (frangipan)

1

stort æg + 1 æggehvide (frangipan)

1

teskefuld vanilleekstrakt (frangipan)

2

teske mandelekstrakt (frangipan)

6

ounce bittersød chokolade (choc)

2

spiseskefulde sukker (choc)

1/2

spiseskefuld mel (choc)

1/8

teskefuld kanel (choc)

Skjul billeder

 • 1

  For at forberede skorpen skal du kombinere mel, salt og pulveriseret sukker i en fødevareprocessor og puls. Tilsæt kubet, meget koldt smør, og forarbejd, indtil smør er i små stykker. Tilsæt derefter æggeblomme og to teskefulde isvand. Pulse et par gange for at kombinere. Prøv ikke at blande for meget. Dejen kugler ikke op som nogle gør.

 • 2

  Pres dejen i en smurt tærtepande med en aftagelig bund. Arbejd langsomt, og sørg for at få dejen jævnt presset op i kanterne. Du har sandsynligvis ikke brug for al dejen for at afslutte foringen af ​​panden. Bare sørg for at få et jævnt lag, der alle presses let over hele gryden.

 • 3

  Sæt tærtepanden på et bageplade (bare så du ikke ved et uheld rammer den aftagelige bund) og frys den i 30 minutter.

 • 4

  Linje indersiden af ​​skorpen med et stykke folie, der er blevet let smurt på den side, der berører skorpen. Tryk folien tæt mod skorpen. Bag det derefter ved 350 ° F i 25 minutter. Lad skorpen køle af på et rist.

 • 5

  For at fremstille Frangipane, blancher mandler i saltet vand. Efter et minut i vandet, drænes og gnides skaller under koldt vand. Mandelskallene skal let gnides af. Forarbejd mandlerne, indtil de er et godt måltid.

 • 6

  Kombiner smør og sukker til frangipan i en fødevareprocessor. Process indtil godt kombineret. Tilsæt derefter mandelmel, mel og majsstivelse og puls for at kombinere. Tilsæt derefter æg, og bland dem, indtil de er glatte. Bland til sidst vanilje og mandelekstrakt.

 • 7

  Når din skorpe er kølig, hæld frangipan i skorpen og glat den jævnt. Bag derefter ved 350 ° F i 25 minutter. Frangipanen skal puste op pænt.

 • 8

  I mellemtiden laves chokoladelag ved at smelte fløde og chokolade sammen i en saucepande over svag varme. Når det er helt smeltet, fjern det fra varmen og lad det køle af i et minut.

 • 9

  Pisk andre chokoladeingredienser sammen i en medium skål. Pisk derefter chokolade / fløde blandingen ind med æg. Arbejd langsomt og pisk det godt, indtil det er glat.

 • 10

  Hæld chokoladeblandingen oven på Frangipane-laget. Gå tilbage til 350 ° F ovnen og bages i 20 minutter, eller indtil chokoladelaget er let indstillet.

 • 11

  Fjern og afkøles helt på et rist. Fjern derefter tærte fra bagepladen, og læg den på en skål, så bunden skubber tærten op og ud af formen.

 • 12

  Server ved stuetemperatur med flødeskum, hvis du vil.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har aldrig rigtig lavet en tærte før. Så det var også første gang at bruge min helt nye tærtepande med en nøglefunktion: aftagelig bund!

  Jeg tror, ​​jeg var bange for dem, fordi de ser så skrøbelige og sarte ud. Det ser ud til, at den mindste fejl kan få tærten til at snappe halvt og ødelægge mit hårde arbejde.

  Jeg indså først virkeligheden, efter at jeg var færdig med tærten: det er faktisk meget NEMERE at lave end en tærte. Der er ingen rullende og fretting om dejen. Tærtepanden slags gør alt arbejdet for dig, hvilket er fantastisk, fordi jeg havde brug for al den hjælp, jeg kunne få!

  Fyldet til denne tærte kan være nyt for dig, men de er ret enkle at lave. Vi kommer til dem om et øjeblik, efter at vi adresserer skorpen.

  Jeg troede, at denne skorpe faktisk var nemmere at lave end tærskorpe, selvom jeg virkelig var bekymret for det, da jeg startede.

  Du kombinerer dybest set alle dine ingredienser i en fødevareprocessor ligesom en tærskorpe, men det er ikke så klæbrig.

  Når dejen er klar, smør din tærtepande og pres skorpematerialet langs hele siden af ​​gryden, indtil du har et jævnt lag i bunden og op ad kanterne.

  Læg dette på et bageplade (så du ikke ved et uheld rammer den aftagelige bund) og frys den i 30 minutter. Linj derefter skorpen med et stykke folie, der er blevet let smurt. Tryk folien virkelig tæt mod skorpen, og bages den ved 350 grader i 25 minutter for at indstille skorpen.

  Lad skorpen derefter køle af til stuetemperatur, inden du hælder påfyldningen.

  For at fremstille frangipanlaget skal du blanche mandler, hvilket er et smukt ord, der betyder at koge dem i ca. et minut. Når du fjerner mandlerne fra kogende vand, skal du skylle dem under koldt vand og gnide dem sammen. Skallene skal bare falde af og efterlade dig med helt hvide mandler.

  Kast disse i en fødevareprocessor og puls dem, indtil mandlerne er et godt måltid.

  Dernæst tilsæt sukker og smør til frangipanen til fødevareprocessoren og puls for at kombinere. Når det er glat, skal du kombinere de andre frangipan ingredienser og puls indtil det er rigtig glat. Hæld derefter dette lag i tærskallen.

  Bages dette ved 350 grader i cirka 25 minutter. Fyldet puffer pænt op.

  I mellemtiden kan du lave chokoladelaget, som er det nemmeste lag at lave. Smelt bare chokolade og fløde i en lille gryde over svag varme. Når det er smeltet, skal du fjerne det fra varmen og lade det køle af i et minut.

  Pisk de andre chokoladeingredienser i en skål, og pisk derefter langsomt chokolade / flødeblandingen, indtil den er glat.

  Hæld dette over frangipanlaget i din tærte og glat det pænt ud.

  Sæt dette tilbage i ovnen for at bage i yderligere 20 minutter, så er du klar til at gå!

  Afkøl det til stuetemperatur, inden du prøver at skære det i.

  Denne opskrift, selvom den ser lidt skræmmende ud, er fuldstændig anvendelig. Og det vil virkelig wow dine gæster. De to lag i tærten er ikke kun smukke, men også lækre. Hvis du vil skubbe dine dessertgrænser lidt, skal du give denne et skud!

  Nick frygter ingen tærte nu. Følg hans søgen efter at erobre alle bagværk på hans blog, Macheesmo og på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: How To Make Homemade Danish Almond Cake Mandel Kage (September 2020).