Seneste opskrifter

Quinoa Taco Salat

Quinoa Taco Salat

Denne proteinfyldte quinoa taco salat er også fyldt med smag takket være taco salat hæfteklammer som avocado, tomat og koriander. Drys en honningkalk-vinaigrette over toppen, og du har dig selv en sundere frokost, som du ser frem til hele dagen.MERE +MINDRE-

Opdateret 13. november 2018

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

2

teskefulde frøet, finhakket serrano chile (ca. 1 medium)

2

teskefulde finhakket hvidløg

1

kop hvid quinoa, skylles grundigt og drænes

1

pakke (1 oz) Old El Paso ™ original taco krydderiblanding

1 1/2

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

dåse (15 oz) Progresso ™ sorte bønner, drænet, skyllet

4

teskefulde frisk limejuice

1

medium avocado, udstenet, skrællet og skåret i tern

1/4

kop hakket rødløg

2

spiseskefulde hakket frisk koriander

Skjul billeder

 • 1

  I 2-kvarts gryde opvarmes vegetabilsk olie over medium varme. Kog serrano chile og hvidløg i olie 2 til 3 minutter eller indtil blødgjort og duftende. Tilsæt quinoa og taco krydderiblanding; kog 1 minut, omrør konstant. Rør i bouillon; varme til at simre. Dække over; reducer varmen til medium lav og kog 18 til 20 minutter, eller indtil væske er absorberet. Overfør til serveringsskål; omrør bønner, og lad den stå ved stuetemperatur i 15 minutter. Hvis du gør det, skal du dække over og afkøle natten over.

 • 2

  I mellemtiden i en lille skål, slå limejuice, honning og salt med piskeris. Slå langsomt i olivenolie; reserve til brug som dressing.

 • 3

  Top quinoa blanding med tomat, avocado og rødløg. Drys med dressing; drys med koriander.

Ekspert tip

 • Quinoa er et meget let korn at forberede. Det er vigtigt at skylle quinoa for at fjerne en naturlig pulverlak, der kan have en eftersmag. Denne opskrift bruger mindre væske end de fleste pakkeinstruktioner, men giver en lysere struktur.
 • Quinoa og dressing kan tilberedes fremad og færdiggøres med friske elementer lige før servering.
 • Når du håndterer chili, skal du bære køkkenhandsker for at beskytte dine hænder, og pas på ikke at røre dit ansigt eller dine øjne. Frø og membraner af chili kan forårsage forbrændinger. Vask altid dine hænder grundigt efter håndtering af chili.
 • Serrano chiles er to til tre inches lange; de er friske grønne chili, der er mindre i diameter end jalapeños. Selvom serrano chiles er spicier end jalapeños, tilbyder de et ensartet krydderiniveau, hvilket gør dem til et godt valg til opskrifter.
 • For at skære terningen på avocadoen skal du skære den i to og fjerne pit. Brug stor ske til at skære kød fra huden. Placer den ene halvdel af avocadoskåret side ned på skærebrættet. Lav to vandrette snit for at lave tre planker, og skær dem derefter i længderetningen i strimler. Drej 90 grader, og skær igen. Gentag med anden halvdel avocado.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
28%
Mættet fedt
2 1 / 2g
13%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
1240 mg
52%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
54 g
18%
Kostfibre
11g
44%
Sukker
5g
Protein
13g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
6%
6%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Protein-Packed Buddha Bowl (September 2020).