Nye opskrifter

Vinter Margarita Jello skudt

Vinter Margarita Jello skudt

En forfriskende, sæsonbestemt tage på den klassiske margarita.MERE +MINDRE-

3/4

kop agave (sølv) tequila

1/2

kop æblecider eller æblejuice

1/2

kop tranebærsaftcocktail

2

spiseskefulde frosset limonadekoncentrat, optøet og anstrengt for at fjerne faste stoffer

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1/4

kop Cointreau ™ eller tredobbelt sek

Pynt

1

spiseskefuld groft salt (kosher eller hav)

1

spiseskefuld stort krystal sukker

1

teskefuld hakket appelsinskal

Skjul billeder

 • 1

  Knus æblet i en lille skål med en cocktailblænder eller bagsiden af ​​en træske. Tilsæt tequila. Sæt til side.

 • 2

  Hæld cider, tranebærsaft og limonadekoncentrat i en gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et par minutter. Varm op ved lav omrøring konstant, indtil gelatine er helt opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen.

 • 3

  Sil tequilaen, og sørg for at presse al væsken ud. Rør tequila og Cointreau ™ / tredobbelt sekund i gelatineblandingen. Hæld i gryden, og afkøl indtil den er sat, flere timer eller natten over.

 • 4

  Bland garneringingredienserne sammen, og server enten garneringen sammen med jello-skuddene, så de kan dyppes. Individuelle serveringsbeholdere kan også være dekoreret med garneringsblandingen som vist ved at fugte kanten og dyppe ned i garneringsblandingen. Placer et jello-skud i hver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har forsøgt at finde en sjov afterski-cocktail til at blive et geléskud til alle jeres vintersportsinteresserede. Da jeg ikke er skibunny eller boarder, konsulterede jeg naturligvis Google angående den passende cocktail til en sådan lejlighed. Efter at have fundet flere nødvendige chokolade-snaps-y-drikkevarer (og min mening er, at "hot chocolate gelé shot" bare ikke oversættes ) Jeg løb på tværs af en cocktail, der bogstaveligt talt hedder Après Ski Cocktail, en blanding af vodka, lakridslikør (Ricard, Pernod, Pastis ... Jeg antager, at selv Absinthe kunne bruges), grøn creme de menthe og limonade. Det er en spændende combo og lidt kompleks, og ærligt talt har det været en smule vanskelig at gelatinere. Jeg vil fortælle dig, hvordan det kommer ud. I mellemtiden opdagede jeg en vidunderlig Winter Margarita-cocktail, der blev opsamlet i den vidunderlige blogchatN'chow. Æblecider og tranebærsaft parres med de klassiske margarita-modparter, tequila, Cointreau ™ (eller Triple Sec) og lidt citrus. chatN’Chows flydende drikkeopskrift kræver frisk cider, som jeg ikke havde ved hånden, så jeg blandede tequilaen med et æble til min jelly shot-version. Sæsonbestemte smagsprofiler til side, tequila er stjernen i showet i denne opskrift. Hvis du ikke er sikker på, at din er klar til prime time, kan du ringe den tilbage ved at erstatte et par spiseskefulde tequila med ekstra juice. Slutresultatet, Winter Margarita Jelly Shot, er perfekt til sæsonen - let, men smagfuld. Fantastisk efter en dag på pisterne, eller mens jeg deltager i min yndlings vintersport, ser min mand skovle den forreste gang!

Se videoen: Traditional Margarita Jello Shots. A Classic Jello Shot Recipe (September 2020).