Seneste opskrifter

Kanelrulle kaffe kage tærte

Kanelrulle kaffe kage tærte

Kanelruller tjener som skorpe i denne lækre kaffekage ... Hvad kunne være bedre?MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Grands! Kanelsnegle

1

dåse (12,4 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ kølige kanelruller med glasur

1/2

tsk bagepulver

6

oz (ca. 3/4 kop) creme fraiche

1/2

teskefuld vanilleekstrakt

1

teskefuld kanel

1/4

kop brunt sukker, pakket

Skjul billeder

 • 1

  Saml dine ingredienser og forvarm ovnen til 350 ° F. Smør en tærteplade med madlavningsspray.

 • 2

  Læg hver af de 8 kanelruller jævnt ud i bunden af ​​gryden. Brug derefter en ske eller fingrene til at flade kanelrullerne, indtil de danner en jævn skorpe, der dækker bunden og lidt op ad siderne af tærtepladen. Sæt til side.

 • 3

  I en elektrisk mixer flødes smørret og 1/2 kop granuleret sukker sammen, indtil det kombineres. Tilsæt ægget til blandingen, og pisk, indtil det er kombineret.

 • 4

  I en separat skål omrøres mel, bagepulver, bagepulver og salt. Tilsæt de tørre ingredienser til den cremede blanding skiftevis med creme fraiche og vanille. Bland indtil blandet.

 • 5

  Hæld kaffekagedej oven på kanelrulleskorpen, og glat toppen, indtil den er jævn.

 • 6

  I en separat skål piskes de resterende sukkerarter og kanel sammen, indtil de er jævnt kombineret. Drys denne blanding oven på kaffekagedej (brug så meget eller så lidt som du gerne vil).

 • 7

  Bages i 30-35 minutter, eller indtil et tandstikker indsat i midten af ​​tærten kommer rent ud.

 • 8

  Tag frostingen, der fulgte med kanelrullerne, og pop den i mikrobølgeovnen i 5-10 sekunder, eller indtil den er varm. Dryp det derefter oven på kagen. Serveres varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Se ud, verden. To af mine foretrukne morgenbuffet hele tiden er lige blevet kombineret til en lækker tærte. Introduktion til ... Cinnamon Roll Coffee Cake Pie! Og det kunne ikke være lettere! Lækre Pillsbury ™ kanelruller tjener som den enkle "skorpe" til denne tærte. Og så er en af ​​mine yndlingsopskrifter på kaffekager, som jeg lærte på college, den yummy "fyldning", der lader endnu mere kanel og sukkerholdig sødme bugne. Og til “icing on top” smelter du bogstaveligt talt bare icingen fra kanelrullerne og drypper den rundt. Let? Ja. Populær blandt en skare? STOR ja. Mine venner elskede det alle sammen! Jeg er ret sikker på, at din vil også.

Se videoen: Tærte med bær fyld (September 2020).