Traditionelle opskrifter

Fodbold Pizza Cake

Fodbold Pizza Cake

Denne tredobbelte pizzakage formet som en fodbold vil fodre et publikum til det store spil!MERE +MINDRE-

Opdateret 15. marts 2017

4

dåser (11 oz) Pillsbury ™ kølet pizza skorpe tyndt

3

kopper mozzarellaost, strimlet

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt en fodboldformet kagepande med madlavningsspray. Rul 2 pizza skorpe på bageplader og bages i 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune.

 • 2

  Klip fodboldformer ud af skorper, den ene større end den anden. Rul og drapér et andet rør med pizzadej over indersiden af ​​fodboldpanden. Drys på 1/4 pepperoni, ost og sauce. Top med mindre fodboldformet skorpe.

 • 3

  Drys på 1/3 resterende pepperoni, ost og sauce. Top med større fodboldformet skorpe. Drys på resterende pepperoni, ost og sauce.

 • 4

  Rul ud og drapér et andet rør med pizzadej over toppen af ​​gryden. Skær dejen af ​​kanten af ​​gryden. Klem dejen sammen langs kanten af ​​gryden.

 • 5

  Bages i 15 minutter, sluk derefter ovnen, dæk pizza med folie, og lad den stå i ovnen i 5 minutter. Brug i mellemtiden strengost til at skabe snørebånd til fodbolden.

 • 6

  Fjern pizza fra ovnen og form den ud på et serveringsfad. Tilføj snøreost snørebånd til toppen af ​​fodbold. Serveres varmt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
410
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
20%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
9%
Natrium
860 mg
36%
Kalium
170 mg
5%
Samlet kulhydrat
55 g
18%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
6g
Protein
18g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
25%
25%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Den perfekte pizza til fodboldfans! Hvis du har sultne fodboldfans, der ser det store spil hjemme hos dig, bliver du nødt til at servere dem noget fyldt - og det kan lige så godt være sjovt også! Forestil dig det jubel, du får, når du får denne fodboldformede pizza ud og skåret i den for at afsløre lag med ooey gooey ost og masser af pepperoni. Du får helt sikkert publikum på benene! Du kan helt sikkert bare ringe til levering, men på omtrent samme tid kan du have denne seje pizzakage klar i stedet. Jeg vedder på, at du scorer større point med denne fantastiske forretter! Du får brug for en fodboldformet kagepande for at opnå denne fantastiske pizza-kage. Server mens pizzaen er varm. Denne fodbold pizza kage er en touchdown!

Se videoen: Absolutely Massive Pizza Slice Cake! Cake Boss (September 2020).