Traditionelle opskrifter

Grape Ape Jello Shots

Grape Ape Jello Shots

Vodka med druesmag giver en sodavand til disse jello-skud. Lav med eller uden det cremede lag!MERE +MINDRE-

Flødelag

1

konvolut ikke-aromatiseret gelatine

Druelag

2/3

kop flad citronkalk soda

2/3

kop tilberedt Tom Collins mix

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

2/3

kop drue aromatiseret vodka

Lilla madfarve (hvis nødvendigt eller ønsket)

Skjul billeder

 • 1

  Hæld fløde i en lille gryde. Drys med gelatine og lad det suge i et minut eller to. Varm op på meget lav varme under konstant omrøring, indtil gelatinen er opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen. Rør vodka og vanille i. Hæld i gryden og opbevares i køleskab, indtil den er helt stiv (ca. en time). Forbered druelaget.

 • 2

  Hæld sodavand og bland i en lille gryde. Rør vodkaen i, og hæld den i gryden. Lad afkøle til stuetemperatur.

 • 3

  Fjern panden med det sæt cremede lag fra køleskabet. Skær de ønskede former ud med små cookie cutters. Anbring forsigtigt de afskårne former i druelatineblandingen, og afkøles, indtil den er fuldstændig hærdet (ideelt natten over, så lagene binder helt).

 • 4

  Til servering skal du skære i ønskede former.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvem elsker ikke et cremet, drømmende geléskud?

  De af jer, der følger min blog, ved måske, at JSTK har en praktikant. Mens jeg joker om Intern Dougs vidtrækkende pligter - spiritusindkøb, polering af skimmelsvamp, forklædestrygning og bjerge af retter - er hans "praktikplads" ikke noget latterligt. Han er faktisk en strålende selvlært mixolog og er kommet med nogle fantastiske opskrifter med geléskud, hvor Grape Ape Jelly Shot er et godt eksempel.

  Grape Ape startede som en simpel opskrift, der er baseret på druevodka og Tom Collins-blanding, med lidt sodavand for godt mål. (Jeg skal nævne, at det mærke af drue vodka, vi bruger, har en lilla farvetone, hvor mange som helst er klare, så suppler med lidt madfarve, hvis det ønskes.) Dette er i sig selv et rigtig lækkert geléskud. Doug ønskede imidlertid at tage sin skabelse til det næste niveau (eller måske skulle jeg sige 'næste lag' i geléskud tale) og tilføjede et cremet lag, der skubber smagsprofilen lige over hullet til "druesoda".

  Det cremede lag kan skæres i former, som vist, eller bare tilsættes oven på druevodka-blandingen til et standard to-lags jelly shot. Håber du nyder Grape Ape, uanset hvilken måde du skærer den, lagdelt, firkantet eller med dejlige små blomsterformer.

  Hvis du leder efter flere drømmende jelly shot-ideer, her er nogle af mine favoritter:

  Sparkle Magic Jelly Shots

  Mimosa Jelly Shots

  Franske 78 geléskud

  Franske Martini Jelly Shots

  XO Michelle!

  Michelle Palm oprettede Jelly Shot Test Kitchen-bloggen efter at have opdaget en mangel på cocktail-opskrifter med geléskud.

Se videoen: Orange crush vs grape crush (September 2020).