Seneste opskrifter

Peanut Butter Blossom Cake

Peanut Butter Blossom Cake

Det er svært at forbedre den klassiske cookie med jordnøddesmørblomst, så vi gik ikke engang med at prøve. I stedet fandt vi en genial måde at tage den klassiske julekage på og gøre den til en kage i mængden, der er toppet med Hershey's ™ Kisses ™ mælkechokolade.MERE +MINDRE-

Kage

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

1/2

kop cremet jordnøddesmør

Fyldning

1

æske (6 portioner) chokolade instant budding og tærtefyldningsblanding

Topping

1 1/2

kopper kraftig flødeskum

1/3

kop cremet jordnøddesmør

2

spiseskefulde pulveriseret sukker

15

Hershey's® Kisses® Mælkechokolade, uindpakket

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til en mørk eller nonstick pande). Smør eller sprøjt kun bunden af ​​en 13x9-tommer pande.

 • 2

  I store skåle skal du slå kageingredienser med en elektrisk mixer på mellemlang hastighed 2 minutter, og skrab skålen lejlighedsvis. Hæld i gryden. Bages 26 til 33 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud.

 • 3

  Afkøles på køleholder 5 minutter. Med håndtaget af træske (1/4 til 1/2 tomme i diameter), stak hullerne næsten til bunden af ​​kagen hver 1/2 tomme, og aftør skehåndtaget lejlighedsvis for at reducere klæbningen.

 • 4

  I en stor skål skal du slå påfyldningsingredienser med piskeris i 2 minutter (blandingen bliver tykkere). Hæld over kagen; spredes jævnt over overfladen og arbejder frem og tilbage for at fylde huller. (Noget fyld skal forblive oven på kagen.) Opbevares i køleskab 1 time.

 • 5

  Pisk alle toppingingredienser undtagen chokolade i kølet medium skål med elektrisk mixer på høj hastighed, indtil der dannes stive toppe. Spred jævnt oven på kagen; pynt hvert stykke med en chokolade.

Ekspert tip

 • Sørg for at sprede budding over kagen straks efter blanding. Det vil fortsætte med at blive tykkere, når det sætter sig, og det vil være vanskeligt at sprede det.
 • Hvis det foretrækkes, udgør mini-chokoladechips spredt over toppen af ​​den færdige potekage en fremragende pynt som erstatning for Hershey's ™ Kisses ™ mælkechokolade.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
220
% Daglig værdi
Total fed
24 g
37%
Mættet fedt
9 g
47%
Transfedt
0g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
450 mg
19%
Kalium
240 mg
7%
Samlet kulhydrat
42 g
14%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
27g
Protein
7g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Peanut Butter Blossom Recipe from HERSHEYS Kitchens (September 2020).