Nye opskrifter

Mini Marshmallow piskede ostekager

Mini Marshmallow piskede ostekager

Individuelt portionerede ostekager fyldt med en let og cremet påfyldning og klemt ind mellem lag med buttery knust Golden Grahams ™.MERE +MINDRE-

4

kopper Golden Grahams ™ korn

2

pakker (8 oz) flødeost, blødgjort

1

krukke (7 oz) marshmallow creme

1

beholder (8 oz) frossen pisket topping, optøet

Skjul billeder

 • 1

  I en fødevareprocessor skal du behandle korn, indtil det er fine krummer. De 4 kopper korn skal bearbejdes til ca. 2 kopper knust korn. Tilsæt det smeltede smør til krummerne og bland det, indtil det er inkorporeret. Krummer skal holde sammen og ikke være for smuldrende, ellers sætter de ikke op. Hvis du har brug for at tilføje mere smeltet smør her, er du velkommen.

 • 2

  I en muffinsform hældes ca. 2-3 spiseskefulde blandinger i bunden af ​​8 muffinsformer. Tryk krummeblandingen, indtil den er fast. Bemærk: Du kan også bruge papirforinger i din muffinsform til lettere fjernelse. Reserver resterende krummer til påfyldning.

 • 3

  Bland den blødgjorte flødeost og marshmallow-fnug i en medium skål, indtil den er glat. Fold den piskede topping ind.

 • 4

  Fyld hver muffinsform med skumfidusblandingen op til toppen.

 • 5

  Kombiner de resterende kornkrummer og dryssene. Drys blandingen oven på de fyldte kopper med marshmallow.

 • 6

  Anbring ostekager i fryseren i 30-60 minutter eller indtil de er sat op.

 • 7

  For at fjerne brug en kniv og kør den rundt om kanten af ​​hver ostekage og fjern den forsigtigt. God fornøjelse!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Har du nogensinde kigget ned på en spand popcorn og indset, at du har spist det hele? Eller satte dig ned for en bid is, og inden du ved af det ... Ups, kartonen er væk? Disse Mini Marshmallow Whipped Cheesecakes er så lette og luftige, at du let kan spise dem alle tankeløst i et møde. Men for at hjælpe med at samle lidt kontrol har vi individuelt opdelt disse i mini-ostekager. så i det mindste når du har haft den sidste cremede bid, har du et flag, der fortæller dig selv, at du skal være færdig. Det gode ved disse ostekager er, at der ikke er nogen bagning, og de kommer hurtigt sammen med blot et par ingredienser. Og hvis du virkelig ser på din figur, kan du nemt lave en tynd version af disse ved hjælp af let flødeost og let pisket topping.

Se videoen: How to Make Mini Cheesecakes I Episode 4 Baking with Ryan (September 2020).