Nye opskrifter

Polenta skinke- og ostestabler

Polenta skinke- og ostestabler

En sjov forretter, der har et klassisk udseende, men en hjemlig smag.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

1/2

lb deli skinke, skåret tyndt

1

kop cheddarost, revet

4

oz cheddarost, skåret i firkanter

Skjul billeder

 • 1

  Sæt mælken og lageret i en simmer. Pisk majsmel. Vend til lav og kog i ca. 35-45 minutter, omrør konstant for at danne polenta blanding.

 • 2

  Linj en bageplade med pergament og ske i 1/3 af polenta-blandingen. Polenta begynder at stramme sig hurtigt, så sørg for at du arbejder hurtigt. Spred polenta ud tyndt. Drys på et let ostelag efterfulgt af skinke og derefter lidt mere ost. Gentag, skab et mellemlag med yderligere 1/3 polenta. Tilsæt ost, skinke og mere ost, og top derefter med det sidste polenta lag. Spred glat. Top med mere pergament, og tryk det ned for at gøre det stramt. Sæt i køleskabet for at hvile natten over.

 • 3

  Forvarm ovnen til 450 ° F. Brug en rund cookie cutter, tom dåse eller noget rundt og skarp. Skær hurtigt og fast runder med fræseren. Placer runderne på et smurt bageplade. Bages i ca. 15 minutter, indtil kanterne begynder at blive sprøde og brune.

 • 4

  Tænd slagtekyllingen. Fyld ostekvadraterne på og broil i et par minutter, indtil osten bliver klæbrig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
90
Kalorier fra fedt
30
% Daglig værdi
Total fed
3 1 / 2g
6%
Mættet fedt
2g
9%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
5%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
65 mg
2%
Samlet kulhydrat
9 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
1 g
Protein
5g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
8%
8%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Lag af cremet polenta, skinke og masser af ost gør disse stablere til den ultimative snack. Polenta er et sjovt alternativ til brødagtige appetitvækkere, især når du fodrer folk med glutenallergi. Jeg havde for nylig ideen til disse sjove stablede polenta skinke og ostebid, men da jeg først lavede dem, faldt de helt fra hinanden på mig! Jeg lavede et par justeringer i opskriften og fik det endelig rigtigt. Det var den ekstra indsats værd, for det endelige resultat var fantastisk! Et vigtigt skridt i at gøre disse rigtige er at sørge for at tilberede polenta fuldt ud. Nogle gange når jeg laver polenta, tilbereder jeg det kun halvdelen af ​​tiden for at bevare lidt mere tekstur, men når du vil have det til at være pænt og fast, skal du koge det i hele 45 minutter. Når du smager på polenta, bliver den super cremet og ikke har den grusomme struktur længere. Lav disse velsmagende snacks, så ser du aldrig på skinke og ost på samme måde igen!

Se videoen: Jamies Ministry of Food - parmesan chicken breasts with crispy posh ham (September 2020).