De bedste opskrifter

Kung Pao kødboller

Kung Pao kødboller

Disse Kung Pao-kødboller er saftige, salte og lækre! Alt hvad du behøver for at få middagen klar er cirka 20 minutter og en håndfuld ingredienser. MERE +MINDRE-

Opdateret 28. september 2017

Sovs:

3

spiseskefulde vegetabilsk olie

1

pose (12-14 oz) frosne kødboller (oksekød, svinekød, kylling eller kalkun)

1

spiseskefuld ingefær, skrællet og finhakket

4

grønne løg, skåret i ringe (plus mere til pynt)

1

kop hakket rød paprika

1

kop afskallede ristede jordnødder

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner sauce ingredienser i en lille skål. Bland godt.

 • 2

  I en stor stegepande opvarmes 1 spsk vegetabilsk olie over medium varme. Kog kødboller i 5 til 7 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil de er brune på alle sider. Fjern fra stegepanden og læg den til side.

 • 3

  Rengør stegepanden og opvarm de resterende 2 spiseskefulde olie. Tilsæt hvidløg, ingefær og røde chili; kog under konstant omrøring i 1 minut eller indtil duftende.

 • 4

  Tilsæt hvid grøn løg og rød peber, kog i 1 minut mere.

 • 5

  Tilsæt de kogte kødboller, sauce og jordnødder; kog indtil kødboller er pænt overtrukket med saucen, ca. 2 minutter. Pynt med flere grønne løgringe.

 • 6

  Server straks over ris.

Ekspert tip

 • Jeg brugte Sichuan chili. Hvis du ikke vil have, at skålen skal være meget krydret, skal du skære en lille spalte på hver chili og fjerne det meste af frøene.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når vi er trætte af de samme gamle middage hjemme hos mig, opfrisker disse Kung Pao-kødboller bordet. De er saftige, lækre og den perfekte balance mellem salte, søde og smarte. Hver bid leverer en saftig kombination af asiatiske smag. Jeg lover ikke noget kompliceret ved at lave disse kødboller. Faktisk kommer de sammen på mindre end 20 minutter med kun en håndfuld ingredienser. Server over en skål ris, så er du klar. Jeg håber du nyder dem!

Se videoen: Deliciously Spicy Chinese Kung Pao Chicken Recipe. Wok Wednesdays (September 2020).