Nye opskrifter

Melton Mowbray svinekager

Melton Mowbray svinekager

En lækker krydret bagt tærte fyldt med brunet svinekød og toppet med en let grydesaus. Perfekt komfortmad og et tilfredsstillende måltid!MERE +MINDRE-

Opdateret 15. marts 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

2

(9 tommer) tærskorpe (kølet eller hjemmelavet dej)

2

lb ribben eller skulder uden ben

1

teskefuld mel til alle formål

Skjul billeder

 • 1

  Lad tærskorpen komme til stuetemperatur, mens du forbereder svinekødet. Hak udbenet svinekød i små 1/4-tommer terninger, og prøv at udskille store fedtstykker. Forvarm ovnen til 400 ° F.

 • 2

  Tilsæt fede stykker svinekød (forhåbentlig 6-8 ounce) og bacon til en stor stegepande stegepande over svag varme. Kog i 15 minutter, indtil fedtet er gengivet ud af svinekødet.

 • 3

  Fjern fede stykker og bacon fra gryden og lad fedtet være i gryden. Drej varmen på gryden til medium høj varme. Krydre magre svinekødstykker med en stor knivspids salt og peber og tilsæt til stegepande. Brunt svinekød godt på alle sider og kog i cirka 5-6 minutter. Fjern magre svinestykker og lad afkøle kortvarigt. Fjern gryden fra varmen, men vask den ikke.

 • 4

  Arbejd med en tærskorpe ad gangen, kugle den op og skær 1/4 af dejen af. Placer 3/4 stykke dej på noget pergamentpapir og rul det ind i en 5-6 tommer cirkel. Form det i en skål, der har kanter, der er ca. 1-2 inches høje.

 • 5

  Tilsæt 8-10 ounce brunet svinekød i skorpeskålen. Du kan virkelig pakke svinekødet i skålen.

 • 6

  Rul det 1/4 stykke dej ud og dæk skålen med skorpen. Børst med pisket æg og skær et hul i midten for at lade dampen slippe ud.

 • 7

  Gentag med anden tærskorpe og bag derefter svinekager ved 400 ° F i 10 minutter. Reducer varmen til 325 ° F og bages i yderligere en time. Fjern tærter fra ovnen og lad afkøle.

 • 8

  I mellemtiden genopvarmes gryden, som du brunede svinekødet i på lav varme. Når det er varmt, rør mel ind og kog i 30 sekunder. Tilsæt derefter oksekødskraft og rør, indtil den kommer sammen i en let sovs. Server sovs med svinekager, mens de er varme.

 • 9

  I mellemtiden genopvarmes gryden, som du brunede svinekødet i på lav varme. Server sovs med svinekager, mens de er varme.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Melton Mowbray Pork Pie - hvad en mundfuld. En mundfuld lækkerhed, det vil sige. Når jeg læser en fantasibog, kan jeg godt tænke mig, hvad jeg ville lave mad i den verden. For bøger som Hobbit er svaret ret let, da tegnene fokuserer så meget på mad! Jeg vil gerne tro, at Frodo og Bilbo med glæde ville trække en stol op til mit bord, hvis disse svinekød var i ovnen! Disse tærter er baseret på en klassisk britisk svinekød, der er meget involveret at lave. Det kræver bagning og afkøling og lav et aspic af kogte svinekød. Jeg brugte en genvejsmetode, men resultaterne er stadig lækre! Der er ikke mange ingredienser i denne opskrift, men det handler om udførelse. Til dit svinekød kan du bruge udbenede ribben eller skulder og skære den i stykker. Prøv at opdele svinekød i fede stykker og magre stykker. Fedtstykkerne er vigtige for at fremstille sovs, men vi bruger kun de magre stykker i tærten, så den ikke er for fed. Du kan lave bagværk fra bunden, eller koldt tærskorpe fungerer også. Mens den originale version af denne opskrift kræver faktisk, at skyde sovs (eller aspic) ned i tærterne, jeg kan bare lide at servere den på siden, så folk kan tilføje den, som de vil. Dette er en fuldstændig fyldig middag, og hvis du serverer den med en salat eller noget , en tærte kan let fodre to personer. Eller en meget sulten hobbit.

Se videoen: How To Prepare Melton Mowbray Pork Pie (September 2020).