De bedste opskrifter

Pasta Aglio e Olio

Pasta Aglio e Olio

1

pakkepasta (jeg brugte frisk spinat pappardelle)

16

hvidløgsfed, skrællet og tyndt skåret

2

teskefulde røde peberflager

4

spiseskefulde hakket persille

Salt og peber efter smag

1/2

kop revet parmesanost (valgfrit)

4

citronkiler (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Kog en stor gryde med saltet vand.

 • 2

  Kog pastaen i saltet vand efter anvisningerne på pakningen.

 • 3

  Mens pastaen koges, opvarm olien i en stegepande, og steg hvidløgsskiverne i et par minutter. Sluk for varmen, så snart de bliver lidt gyldne, fordi de brænder let.

 • 4

  Tøm pastaen, tilsæt olie og hvidløg, peberflager, persille, salt og peber. Bland godt.

 • 5

  Drys med parmesanost, hvis du bruger det, og dryp også lidt citronsaft oven på den, hvis det ønskes.

Ekspert tip

 • Denne pasta er let justerbar: du kan bruge enhver form for peber, tilføje hakkede tomater, hakkede oliven eller en anden urt til præparatet. Jeg bruger ofte cayennepeber i stedet for røde chili-flager til den krydrede berøring.
 • Citronen i denne opskrift er min tilføjelse og ikke en del af den originale skål. Du kan udelade det eller bruge limes i stedet. Ved at tilføje citron kan du bruge mindre olie, da citronen også tilføjer fugt til skålen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Med folks travle livsstil i disse dage er det en prioritet på alles liste at finde fødevarer, der er hurtige og bekvemme. Selvom du elsker madlavning, hvem har tid til at tilbringe timer i køkkenet længere? Latinoer som mig voksede dog op med at se vores mødre og bedstemødre lave mad alt fra bunden, så vi bliver ikke modløse, når det kommer til madlavning på et tids- og penge-budget. Der er mange måder at tilberede økonomiske og hurtige hjemmelavede måltider på, og en af ​​dem er at finde opskrifter med 5 ingredienser eller derunder. Denne pasta aglio e olio (med hvidløg og olie) er en af ​​de enkleste opskrifter, jeg kender, og en af mine personlige favoritter. Min far spiste det hele tiden, da jeg var en lille pige, og selvom jeg ikke var vild med det dengang, lærte jeg til sidst at værdsætte enkelheden af ​​den sprøde hvidløg og noget olivenolie af god kvalitet. Og endnu mere så lærte jeg at nyde, hvor let det er at lave!

Se videoen: Spaghetti Aglio e Olio Recipe (September 2020).