Usædvanlige opskrifter

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

En klassisk pasta med bacon og æg, der er så hurtig og nem.MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 20. marts 2017

Ingredienser

1/2

tsk hakket hvidløg

8

tykke skiver bacon, skåret i små firkanter

1

kop revet parmesanost

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Kog en gryde med saltvand. Kog spaghetti al dente efter anvisningerne i pakken.

 • 2

  Mens pasta koges, skal du starte madlavning af bacon i en lille stegepande i 5-7 minutter eller indtil den er færdig. Hæld bacon på papirhåndklæder og hæld dryp.

 • 3

  I panden, som du kogte bacon, tilsæt løg, olie og hvidløg og kog i et par minutter på medium varme eller indtil løg er blødt. Fjern fra varmen og tilsæt bacon.

 • 4

  Sæt de piskede æg godt med salt og peber. Så snart pastaen er færdig, drænes og returnerer pastaen til gryden. Tilsæt straks ægblandingen til pastaen. Æggene koges faktisk af den varme pasta. Rør ægblandingen, indtil den er godt blandet.

 • 5

  Hæld blandingen fra stegepanden oven på nudlerne og rør. Rør parmesanosten ind og server.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når han ikke laver film eller hopper på Oprahs sofa, finder Tom Cruise sig i køkkenet og tilbereder nogle onde Spaghetti Carbonara. Den selvudråbte "King of Carbonara" stillede høje forventninger til hans underskrift, og jeg var fascineret af at se, om hans opskrift levede op til det. Er det faktum, at jeg slikkede min tallerken et godt tegn på, at jeg kunne lide det? Jeg tilpassede Toms opskrift til at lave denne version af Spaghetti Carbonara efter min families smag og ændrede nogle af de proportioner, der syntes lidt af. Spaghetti Carbonara er en klassisk italiensk pasta med bacon og æg. Det er en utrolig enkel skål, der kommer sammen på omkring tyve minutter. Smagen var fantastisk! Den lille smag af æg, hvidløg og løg blandet med den salte bacon og parmesancoat spaghetti fik mig til at begynde med. Den vigtigste del af denne opskrift er at tilføje de piskede æg til pastaen umiddelbart efter den er kogt og drænet. Varmen fra pastaen tilbereder æggene på den traditionelle italienske måde. Den bedste del er de resterende stykker bacon og æg i bunden af ​​pastaskålen, der har gennemblødt alle smag. Fortæl ikke nogen - det kan være en godbid for dig, når du renser opvasken!
 • Hvis du er en spaghetti-fan, er der flere versioner af den klassiske skål, der kan deles med andre, der favoriserer smagen!

Se videoen: Binging with Babish: Calzones from Seinfeld (September 2020).