Seneste opskrifter

Hvordan man laver saltede karamelæble chips

Hvordan man laver saltede karamelæble chips

Hvis slikæbler var chips, ville de sandsynligvis smage som disse saltede æbler med karamel! Advarsel, disse er meget vanedannende!MERE +MINDRE-

Opdateret 9. marts 2017

1/4

kop karamel dip eller firkanter

Skjul billeder

 • 3

  Smelt karamel i mikrobølgeovn på 50% effekt, 30 sekunder ad gangen, indtil den smelter. Alternativt kan du smelte karamel i en gryde på lav-medium varme. Tilsæt en spiseskefuld smør, tilsæt karamel, når smørret er smeltet, og kog indtil karamel smelter.

 • 4

  Dyp halvdelen af ​​den ene side af æbleskiven i karamellen. Dypp ikke begge sider ned i karamellen, da det forhindrer den i at blive sprød.

 • 5

  Anbring ikke-karamell dyppet side på et bageplade foret med pergamentpapir.

 • 6

  Bages i ovnen i ca. 2 timer.

 • 7

  Efter 1 times bagning skal du kontrollere dine æbleskiver. Fjern, når æblerne begynder at blive brune.

 • 8

  Efter at have taget ud af ovnen, drys salt over chipsene, lad dem køle af (de bliver mere sprøde, når de køler af), og nyd derefter!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg ved ikke om jer, men jeg løber tør for plads og prøver at gemme alle de æbler, som folk fortsat giver mig! Det er en velsignelse og en forbandelse. Indtil nu havde jeg en hel del tid på at prøve at finde ud af forskellige måder at bruge æblerne på, men i dag vil det hele ændre sig. Helt seriøst. Hvorfor har jeg aldrig lavet disse før? De er freakin 'lækre! Selvfølgelig, hvorfor skulle du være alt sundhedsbevidst og lavt kalbragt med almindelige gamle æbleflis, når du kunne have Saltet karamel æbleflis Spild dig selv og dypp babyerne i karamel, drys lidt salt på, og du er på vej til nogle alvorligt vanedannende og lækker snacking! Jeg har eksperimenteret med et par forskellige måder at tilberede dem på og fundet, at det er bedst at tilberede dem på pergamentpapir, så de ikke holder fast i din gryde, og du ikke behøver at vende dem. De koger også rigtig godt på en pizza sten, for ikke at nævne meget hurtigere (ca. en time versus to). Skær dine æbler rigtigt tynde med en mandolin eller en skarp kniv. Nøglen til at bage den perfekte æblechip er at sørge for, at hver skive har nogenlunde samme tykkelse, så de kan bage jævnt. Disse er super enkle og meget meget vanedannende. Tro mig, jeg spiste dem alle!

Se videoen: How Do They Make Potato Chips? (September 2020).