Nye opskrifter

Jello-pebermynte til jul

Jello-pebermynte til jul

Server en tallerken med sprød appetitvækkere i bite-sized med dette sjove feriedrej på deviled æg. Garanteret til wow festgæster!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

2

konvolutter (eller 1 spsk) ikke-aromatiseret gelatine

1 1/2

kopper pebermyntsnaps eller slikrørsvodka

3

mini slikrør, knust

1

teskefuld røde og grønne nonpareil drysser

Betty Crocker ™ madfarvegel, rød og grøn

SÆRLIGT UDSTYR: Silikoneægform med 12 hulrum, glasurpose, stort stjernespids

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt silikoneform med nonstick spray. Sæt til side.

  • 2

    I en stor skål piskes gelatine og vand sammen, indtil gelatinen opløses. Pisk hurtigt pebermyntsnaps i. Hæld halvdelen af ​​blandingen i en mindre skål. Farv en skål grøn og en skål rød med gelfarve til mad. Hæld i klar silikoneplade. Opbevares i køleskab indtil det er sat. Fjern og læg på serveringsbakken.

  • 3

    I en stativblander eller en stor skål skal du slå cremen, indtil den er let og luftig. Tilsæt pulveriseret sukker og slå, indtil det er inkorporeret. Overfør til glasurpose med et stort stjernespids. Pisk flødeskum oven på hvert æg. Drys æg med knuste slikrør og drys. Server straks eller afkøles, indtil den er klar til servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
180
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
6g
29%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
15 mg
1%
Kalium
30 mg
1%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
8 g
Protein
1 g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Du har brug for en ny juletradition. Selvfølgelig var du uvidende om dette, før du læste så langt. Men heldigvis er du nu! Selvom din ferie allerede er fyldt med venner og familie, slikrør og søde strømper, har dit liv været ufuldstændigt. Indtil nu Fordi du officielt er ejer af en Boozy Christmas Peppermint Jelly Shots Opskrift. Godt, ikke officielt endnu. Men du vil være ved den tid, du ankommer til slutningen af ​​denne artikel. Disse bid ligner lystige versioner af det deviled æg og smager som en sprudlet version af slikrøret. De er garanteret tale om din næste fest! Gør dig selv lidt online shopping, tag en silikone 12-kavitets petite påskeægform og pisk op et parti af disse. Den nye tradition-elskende dig indeni dig vil takke dig! Hav dig en god og glædelig jul. Fordi denne tradition er ved at gøre dig gladere end nogensinde. Sådan en ægte måde at holde ferie på!

Se videoen: EGG DROP - Alex Ernst vs William Osman (September 2020).