Seneste opskrifter

Krydret Cajun rejer Quesadillas

Krydret Cajun rejer Quesadillas

Cajun-inspirerede smag smelter sammen med rejer, mexicanske krydderier og ost for at få denne lækre quesadilla til at ske.MERE +MINDRE-

1/2

kop kogte sorte bønner

1

kop kogt hvid eller brun ris

1

lb rejer, afskallede og rengøres

1

spiseskefuld cajun krydderier

1

spiseskefuld kryolsk krydderi

1/2

spiseskefuld brunt sukker

1/2

teskefuld cayennepeber

1

stor rød paprika, skåret eller hakket

2

hel andouille pølse, skåret og halveret igen i halve cirkler (valgfri)

8

oz skarp cheddarost, strimlet

1/4

kop syltede jalapeños (valgfrit)

1/4

kop frisk persille eller koriander

Skjul billeder

 • 1

  Kast de sorte bønner med risen. Sæt til side.

 • 2

  Varm en medium stegepande over medium varme. Smid rejerne i en skål med 1 spsk olivenolie, cajunkrydderier, creolkrydderier, brunt sukker, paprika, peber, cayennepeber, timian og sojasovs. Sæt til side.

 • 3

  Tilsæt 1 spsk olivenolie til stegepanden. Tilsæt rød peber og sauter i 3-5 minutter eller indtil den er blød. Fjern peber fra stegepanden og læg den til side.

 • 4

  Tilsæt rejerne og enhver sauce, der er i skålen med rejerne, til en stegepande i et enkelt lag og sår i 3-4 minutter, vend den om og vrid yderligere 3 minutter. Tilsæt andouille-pølsen, hvis du bruger den, og fortsæt med at koge yderligere 3 minutter eller indtil den er opvarmet. Forsøg ikke at koge rejerne for meget, da den fortsætter med at lave mad i quesadillaerne.

 • 5

  For at samle og tilberede quesadillas, opvarm en elektrisk grill eller stegepande over medium varme. Tilsæt lidt olivenolie. Læg en tortilla flad på et skærebræt og dæk den ene halvdel af tortillaen med lidt af osten, og fordel derefter jævnt ris og bønner ovenpå. Tilsæt rød peber, rejer og pølser. Tilsæt derefter de syltede jalapeños og drys lidt mere ost over. Fold den tomme halvdel af tortillaen over påfyldningen. Gentag med de resterende tortillas. Arbejd med en eller to ad gangen, placer quesadillas i stegepanden og kog indtil bunden er sprød og gyldenbrun, vend den derefter forsigtigt og kog i yderligere 2-3 minutter, indtil den er sprød og gylden. Gentag med de resterende quesadillas. Serveres med guacamole og frisk koriander eller persille.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Elsker du Cajun-inspirerede rejer? Elsker du quesadillas? Gift dem med et smukt, lækkert, fantastisk måltid. Jeg er i øjeblikket på et stort Cajun-spark. Jeg elsker smagene, farverne og den overordnede sjove Cajun-mad bringer til bordet. Når foråret kommer tættere og tættere på, ønsker jeg at bryde lidt væk fra alle gryderetter og supper og begynde at tilberede nogle hurtige og farverige spisesteder. Men selvfølgelig holder jeg al smag - og helt sikkert al ost! Kan ikke leve uden ost, hvis du spørger mig. Disse Cajun rejer quesadillas er svaret på din middag (eller endda frokost) blues. Det er Cajun møder mexicansk, og det er den bedste combo nogensinde.Disse er det perfekte eksempel på hurtig og nem madlavning. Vinder, vinder, rejer middag! Hvis din familie ikke er interesseret i rejer, skal du bytte i lige store mængder kylling eller oksekød. Hvis du går kødfri, skal du prøve at bruge kikærter eller flere sorte bønner. Disse quesadillaer er beregnet til alle, og alle skal prøve dem. Ja, de er lige så gode! Skær i kiler og server med din yndlingsguacamole. Grib noget sjovt at drikke - og spis op!

Se videoen: Easy Shrimp Quesadillas (September 2020).