Usædvanlige opskrifter

Cheesy Onion Pitabrød

Cheesy Onion Pitabrød

Et oppustet, osteagtigt pitabrød hvede plettet med den skarpe smag af røde løg.MERE +MINDRE-

2 1/4

teskefuld (eller 1 pakke) gær (aktiv tør eller øjeblikkelig)

1/2

kop finhakket rødløg

1

kop strimlet skarp cheddarost

Skjul billeder

 • 1

  Bland mel og salt i en stor skål. Lav en brønd i midten.

 • 2

  Hæld varmt vand, gær og sukker i brønden og visp indtil gæren er opløst. Lad sidde 5 minutter, eller indtil det er skummende.

 • 3

  Tilsæt olivenolie, løg og cheddarost til brønden. Bland dejen med en spatel, indtil den er for vanskelig at blande. Hæld dejen på bordet og ælt i ca. 10 minutter, eller indtil der dannes en blød og glat dej (hvis dejen er tør, tilsæt 1 spsk vand ad gangen, indtil den er bøjelig). Dejen vil være hårdere end normalt at ælte på grund af osten.

 • 4

  Anbring æltet dejkugle i en stor smurt skål, dæk til, og lad den hæve, indtil den er fordoblet i størrelse, ca. en time (eller op til en og en halv time, hvis du bruger aktiv tørgær).

 • 5

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Del steget dej i 8 lige store stykker (eller 16, hvis du vil have mini-pitas). Tryk ind i en flad rund cirkel med fingrene, rul derefter ud til en 1/4 tommer tykkelse ved hjælp af en rullestift. Placer pitas på foret bageplade eller bagesten og lad hvile i ca. 10 minutter.

 • 6

  Bages i 15 minutter, eller indtil pitas bare er brunet. Tag den ud af ovnen, og lad den køle lidt af, før du serverer den med dine foretrukne pitafyldstoffer på toppen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis der er en ting, jeg er kræsne om (dog lad os være ærlige, jeg er kræsne med mange ting), er det pitabrød. Medmindre det er en bestemt måde - tyk, men ikke for tyk; bøjelig, men stærk nok til at holde mange fyldninger; sej, men blød - jeg har svært ved at nyde hele måltidet.

  Jeg har haft værkerne, når det kommer til pitabrød - tyndt, oppustet, kedeligt, smagfuldt, spinkelt, crunchy, stort, miniature. Du hedder det, jeg har sandsynligvis haft det, fordi jeg elsker at lave mad på pitas. Bare den anden dag spiste vi pizza på pitabrød. Andre gange elsker jeg at fylde dem med sandwichklammer, som ost, salat, mayo og tomater. Nogle gange er bare jordnøddesmør og gelé mellem varme pitabrødskiver lige hvad jeg har brug for. Men ofte finder jeg, at selve pitaen bare er en kanal, hvorigennem dens fyldninger kommer ind i min sultne mave.

  Med dette Cheesy Onion Pitabrød håbede jeg at lave en pita - ikke for tynd, ikke for tyk; ikke for crusty, ikke alt for spinkelt - der var pakket med smag helt alene. Med strimlet skarp cheddarost og sprød, sød rødløg blandet lige ind i dejen, er disse pitas et mini-måltid i sig selv. Bare spackle på nogle hummus eller flødeost og agurker, og måltidet er lavet.

  En ting at huske på, når du laver disse: Sørg for at rulle dejen ret tynd ud, før du bager dem. Du vil tro, at du ruller dem for tynde ud, men det er du sandsynligvis ikke - dejen hæver sig ganske lidt i ovnen. Som du kan se på billederne, var de pitas, jeg lavede, en smule tykkere, end jeg normalt kan lide dem, men ikke mindre velsmagende. Jeg vidste bare ikke, hvor ivrig de ville være med at rejse sig i ovnen!

  Denne opskrift giver meget plads til variation. Selvom jeg holdt min enkel med rødløg og cheddarost, kan disse ingredienser let byttes mod mozzarella og hakket basilikum eller soltørrede tomater; hvid cheddar og urter; eller blå ost og valnødder, hvis du vil være lidt skør. Skær pitas i længden og fyld dem som en sandwich, eller skær dem ikke og fold dem som en taco med fyldene indeni. Uanset hvad fungerer dette pitabrød som en smagfuld erstatning for den kedelige, gamle, almindelige mulighed.

  Stephanie (aka Girl versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og fortsæt med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: We Made A Giant 30-Pound SMore For Quinta (September 2020).