Usædvanlige opskrifter

Cinnamon Crescent Rolls

Cinnamon Crescent Rolls

Smør og kanelsukker rulles op i halvmåne ruller og bages til en sød og super hurtig godbid.MERE +MINDRE-

1

(8 ounce) dåse af kølet halvmåne rulledej

1/2

spiseskefuld kanel

Skjul billeder

  • 2

    Kombiner kanel og sukker sammen og bland godt. Placer de udrullede halvmåne ruller på et ikke-smurt cookie ark. Spred ca. en 1/2 spiseskefuld smør på hver trekant og drys med et jævnt lag af kanelsukkerblandingen.

  • 3

    Rul fra bunden af ​​trekanten til punktet. Sæt i ovnen og bages i 8-10 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Fjern fra ovnen og server, mens den er varm.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
180
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
5%
Natrium
270 mg
11%
Kalium
15 mg
0%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
11g
Protein
1 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Så enkle, men alligevel så meget nødvendige, disse kanel sukker halvmåne ruller bringe noget sødme til brunch buffet og bekvemmelighed til snacking. Har du en uventet gæst, der dukker op til kaffe om morgenen? Disse kanelruller er svaret. Har du et tilfælde af hangries midt på eftermiddagen? Disse kanelruller er svaret. Dobbelt batch for en skare, eller lav dem til ugen, og opbevar i en lufttæt beholder for at få en snack ved hånden til ugen. Hvis du opbevarer dem, skal du sørge for at varme dem op i mikrobølgeovnen, inden du serverer eller spiser. Disse ruller er bedst, når de er varme, helst lige ud af ovnen - egentlig er alle morgenmadskager bedst, når de serveres varme fra ovnen. Og hvem vidste, at du kunne gøre så meget med en dåse Pillsbury halvmåner? Det gjorde vi, fordi vi for evigt finder måder at hacke en dåse halvmåne ruller på.

Se videoen: How to make Bakery Style Super Soft Chewy Dinner Rolls. 微波面包 (September 2020).