Traditionelle opskrifter

Chokolade-dyppet marshmallow kalkun kage

Chokolade-dyppet marshmallow kalkun kage

Det er en film at gøre en chokoladekage til denne søde og nemme Thanksgiving-dessert!MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix Devil's Food eller en hvilken som helst foretrukken chokoladesmag

1

(16 ounce) kar Betty Crocker ™ Rig & cremet chokoladefrost

Drys eller mousserende sukker i rød, orange og gul

Skjul billeder

 • 1

  Smør en Bundt- eller engelmadekagepande med smør eller afkortning og drys med mel for at forhindre klæbning. Forbered Betty Crocker chokoladekageblandedej med vand, olie og æg, bland i henhold til pakkens anvisninger. Hæld dej i den tilberedte gryde og bag som anvist. Lad afkøle og fjern kagen fra panden til en serveringsplade.

 • 2

  Sæt chokoladefrost fra karret i en mikrobølgesikker skål. Mikrobølgeovn på højt 15 til 20 sekunder eller lige indtil frostingen er let hældbar, men stadig tyk. Sæt generøst frostingen på toppen af ​​kagen, rundt om den indre cirkel, og lad frostingen dryppe ned i siderne. Du bruger muligvis ikke al frost. Lad glasset sætte sig i mindst 30 minutter.

 • 3

  I mellemtiden skal du forberede halefjerne. Pierce en marshmallow med et tandstikker eller spyd, nedsænk det hurtigt i et lille glas vand, drypp det overskydende vand på et papirhåndklæde, og belæg det straks med drys. (Det er nyttigt at holde skumfiduser over en skål for at fange ekstra drys.) Fjern forsigtigt tandstikkeren, og læg skumfiduset på et stykke vokspapir. Gentag for alle skumfiduser, og lav fem af hver af disse farver: rød, orange og gul. Lad skumfiduser tørre så længe som muligt.

 • 4

  Dyp et papirhåndklæde i vegetabilsk forkortelse og smør de øverste tre inches af en slikkepind. Spyd skumfiduser og læg tre på en pind. Gentag for at lave fem pinde. Indsæt marshmallowpindene i den ene side af kagen for at gøre halefjerne.

 • 5

  Skær en skumfidus halvt vandret for øjnene for at lave to skumfiduscirkler. På de ikke-skårne ender skal du bruge den sorte spiselige forfatter til at tegne cirkler til øjnene.

 • 6

  Til næb og wattle, skiv en skumfidus diagonalt. Brug den samme metode til at belægge dem med dryss, som du brugte til halefjerne, og dypp en af ​​de skårne skumfiduser i gule drysser og en i rød. Lad det tørre, inden du sætter den røde marshmallow foran kagen og presser ned i frostingen. Hvil den gule skumfidus “næb” ovenpå og tryk ned i frostingen.

 • 7

  Tryk øjnene ind i frostingen, og din kalkun er klar til at blive fedtet op!

Ekspert tip

 • Ud over de anførte ingredienser kræver denne opskrift også 5 seks-tommers slikkepind til at konstruere halefjerne plus tandstikkere eller spyd for at hjælpe med at belægge marshmallows.
 • Bliv ikke for ambitiøs med halefjerene! Stick med 6-tommers slikkepindstænger med ikke mere end tre skumfiduser på hver, ellers vil stifterne være for toptunge til at forblive oprejst i kagen.
 • Du kan finde dryss eller mousserende sukker, slikkepindstænger og den sorte spiselige forfatter i håndværksbutikker, bagesektionen i en stor boksforretning eller online.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lav denne søde og nemme Thanksgiving-dessert og wow din familie og venner! Seriøst, dette er en kan-gøre feriekage, der er sjov og bedst af alt - let! Jeg har intet imod de typiske Thanksgiving Day-desserter. Jeg prøver tærterne, måske noget græskarostkage, de sirupagtige kager med tranebær og nødder og andre ting med høsttema, men du kan bare ikke slå en god gammeldags chokoladekage. Det er det, som alle virkelig vil have til dessert, især dem i den "ikke-smag-smag" -mængde, såsom børnene. Eller min mand. Og hvis du klæder en ud som en kalkun (en kage, ikke min mand), tæller den helt som en Thanksgiving-dessert. Hvis du aldrig har dekoreret en kage i dit liv, er denne kalkun et perfekt sted at starte. Det er nemt at sammensætte til selv de nyeste dekoratører. Først skal du bruge en kagefad. Du kan bruge en Bundt kagefad, selvom jeg her brugte en engelkageform, fordi jeg kan lide formen, og den har to stykker, så jeg nemt kan løfte kagen ud af gryden. Heck, du kan endda bare lave en dobbeltlags rund kage, hvis du vil.
 • Ud over de anførte ingredienser kræver denne opskrift også 5 seks-tommer slikkepindstifter til at konstruere halefjerne plus tandstikkere eller spyd for at hjælpe med at belægge marshmallows. Tip: Når du samler kalkunens halefjer, bliver du ikke for ambitiøs med slikkepind og skumfiduser. Bliv med 6-tommers pinde med kun 3 skumfiduser pr. Pind, ellers vil fjerene være for tunge til at holde sig oprejst i kagen. Du kan finde drys eller mousserende sukker, slikkepindspinde og den sorte spiselige forfatter i håndværksbutikker, bagesektionen For at sikre ansigtet kan du bruge tandstikkere i stykkerne, hvis det er nødvendigt, men sørg for at fjerne dem inden servering. Han er klar til wow!

Se videoen: How to Decorate Marshmallow Pops: Dessert Recipe (September 2020).